查看: 2918|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 3日都未開ser一定有內情...大家一齊入泥聲援下

關閉 [複製鏈接]
多口問句~前幾日睇新聞見到= ="
但係唔知係咪我要上魔力既私服

"""""星島日報 報道)近日警方發現網上流 不收費網上私服遊戲,昨晨警方作出 動拘捕十三男五女懷疑涉嫌利用私服遊戲獲取利益的疑犯,當中包括「xx時代 xx寶貝 xx傳說..等網上遊戲。」 涉案被捕的十三男五女,年齡介乎十五歲至三十四歲他們被警方通宵扣查。警務處 助理處長(刑事)黃福全昨晚向記者表示,警方接獲市民舉報,由昨晚十時起,先在香港仔區多處地點拘捕其中七男兩女,至昨晨五時時,警方再掩至中環區拘捕另六男三女。"""""
唔知關唔關牙傑事呢???時間岩岩好吻合~.~"
但而家過左成3日都仲未開
ser...
大吉利是講句...傑大係唔係比人拉左呢
= =?

而傑大開post同大家講既會唔會係藉口呢
?
我估會唔會係d警方要傑大...咁同我地講呢
????
而家就當傑仔比人拉左....
不如我地係度澄清我要上魔力...又唔係強制要人比錢玩...只係自願性質...支持下傑大~
如果傑大呢幾日開番ser既..就當無睇過個post啦

ps:以篇新聞泥講...傑大又唔係強制要收錢..咁其實同人地買野一樣...要勁野咪用hkd買一樣,人地免費比我地玩..只係額外收小小錢..仲要係自願性質...又關警察咩事呢~係咪先?..你估人地開善堂咩…突登開個ser比你玩咩- -

回復

唔!!!!!!.........唔好呀~!!! [[onion_68]]
我個巫師呀~~~ [[onion_46]]
無啦!!...[[onion_47]]
[[onion_22]]
回復 支持 反對

死差佬!!![[onion_28]]
比返d野我呀!!~~
我玩得咁辛苦
仲想練十技架我
比返我呀!!...[[onion_22]]
回復 支持 反對

點解會捉佢地既@@?乜香港唔比開c服= =?
回復 支持 反對

私服點都唔比嫁啦...
差佬唔會聽我地講嫁....
差佬叻叻就死開啦=-=
我估唔會係傑既
因為有成十幾個
如果係十幾個...
改ser就唔會咁耐啦....
回復 支持 反對

點會啊...呢個係最壞既打算@@
回復 支持 反對

回答者: mk372196509 ( 小學級 5 級 )  
擅長領域:  
回答時間: 2008-02-03 13:48:13
[ 檢舉 ]
星島日報 報道)近日警方發現網上流 不收費網上私服遊戲,昨晨警方作出 動拘捕十三男五女懷疑涉嫌利用私服遊戲獲取利益的疑犯,當中包括「xx時代 xx寶貝 xx傳說..等網上遊戲。」 涉案被捕的十三男五女,年齡介乎十五歲至三十四歲他們被警方通宵扣查。警務處 助理處長(刑事)黃福全昨晚向記者表示,警方接獲市民舉報,由昨晚十時起,先在香港仔區多處地點拘捕其中七男兩女,至昨晨五時時,警方再掩至中環 區拘捕另六男三女。

我1上YAHOO就搵到啦.你睇報紙!?
回答時間: 2008-02-03 13:48:13  係2008月2月3號啵你份報紙2月3號睇!?
唔好引起恐慌啦..唔該你.吹水都唔好咁易比人搵到呀MA!><"
回復 支持 反對

差佬用"私服"黎捉人都算少見 , 傑應該唔會有事[[bao_38]]
回復 支持 反對

對啦...
呢個新聞都係有人同我講係2月份左右的
加上官網寫明贊助呢個關鍵字..所以都唔算收受利益吧
回復 支持 反對

e單野上年講到而家= =仲唔悶?
回復 支持 反對