打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 普天之下. 幗國烈士. 該醒了

關閉 [複製鏈接]
原帖由 雙重同步錯誤 於 28-7-2008 13:27 發表

我為玩魔力既玩家都要得到別人的尊重,包括管埋員

仲有,打機打得你咁不負責任(即你的瀟灑)你都要改善,打機不是兒喜。

魔力係我地既第2社區,如果管理員對玩家不尊重,走?瀟灑?

魔力係最似現實社會的一隻ga ...

連 朵都未響/口\
責任何在?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

樓主,人地中意插傑就插傑,又關你咩事?

人地中意開帖話佢自己過檔,你又可以點?

人地打513上晒腦,你吹得人漲咩?
回復 支持 反對

原帖由 雙重同步錯誤 於 28-7-2008 13:41 發表

我對你的待人處事感到驚歎,

打機為了快樂,是你以片蓋全。打機,也能體會及學習做人處事。

而你認為罵管理員對改進伺服器沒有幫助

難道要我地贊同佢做錯就會對伺服器沒有幫助?

成日見到有d細路無機打到發脾4 又話要斬阿媽
我諗你似果d人
打機打到你咁能認真  笑
你以為傑大老奉要開服比你入去玩?
你以為世界得你一個人係到嘈佢?
你以為咁多人嘈佢 傑大唔能知?
你嘈咁耐都未知你513叫咩名tim?
回復 支持 反對

在這裡竟可以找到個同道中人

玩而已
不要認真
回復 支持 反對

原帖由 laikilaiki 於 28-7-2008 13:51 發表
在這裡竟可以找到個同道中人

玩而已
不要認真

可能有d人以為自己比左錢就大晒
傑大就老奉開服比佢玩

講真 係玩私服 就預左有一日會汁 / 有d野唔完善
咁多野講 不如玩正服啦
回復 支持 反對

原帖由 熙~ 於 28-7-2008 21:54 發表

可能有d人以為自己比左錢就大晒
傑大就老奉開服比佢玩

講真 係玩私服 就預左有一日會汁 / 有d野唔完善
咁多野講 不如玩正服啦

睇佢咁多帖都頂佢唔順

條友將打機同現實撈埋一齊,打上腦咩,無513洗死咩
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

個topic有點兒那個=v="

但我同意某d內容,,
講句話,,宜家講乜都冇用嫁啦..
放長眼睇下傑就知到時咩結果,,
我睇唔過眼係,,口口聲聲話為咩好為乜好而係到插人個d..
平時又唔見開聲建議下點樣會令個服做得更好,,
比人封ip個d又唔諗下點解會比人封,,
什麼進諫,,真係笑了...好定唔好誰來定義?!

我打機只求為了減壓,,先唔會諗得咁複雜..
回復 支持 反對

原帖由 雙重同步錯誤 於 28-7-2008 14:00 發表

對自邊發生的事情漠不關心,香港人特色,閃*最能形容你。

玩魔力,不單能陪養我們人際關系,分析,處理,冷靜也能從玩魔力中體驗出來的。

這麼神聖的一隻遊戲,在最好的私服中,我們當然希望此服能愈來愈進步。

...

對自邊發生的事情漠不關心,香港人特色,閃*最能形容你。
我仲好有心想玩513 未諗住閃 而且我都好關心身邊既事 如果唔係我又點會回帖嘈你呢

玩魔力,不單能陪養我們人際關系,分析,處理,冷靜也能從玩魔力中體驗出來的。
呢點我讚成  問題係你太認真 只可以話你心智未成熟

這麼神聖的一隻遊戲,在最好的私服中,我們當然希望此服能愈來愈進步。
好可惜你唔係傑大

片片遇上你這種個服死左關你撚事既人,傑大做得唔好~唔話佢,仲要話佢冇錯,做得好。
我要話佢一早話左啦 你以為條友會改咩 就係你呢種人 完全唔識體諒 如果你清楚傑大都知道佢有一份工
如果你有返工都好清楚 放工返到屋企係有幾攰 你要知道佢唔係24小時都咁得閒攪個server架
忘恩負義 我都話左 你估人地老奉開服比你玩既咩 你玩左佢個ser 咁耐 連多謝都無? 仲想嘈佢? 我諗你自己要檢討下

好~你地唔出聲,我地出聲,你地又唔比。我唔應為世界得我一個人係到嘈佢?但係我嘈佢係我份內事,
大佬我無話唔比wor 你地嘈得咁無禮貌 攪到個魔力區烏煙瘴氣 緊係有人嘈你地啦 你想嘈佢未pm佢/msn佢囉
結果都係一樣姐 未又係唔理你

因為我要個服進步!
你對象錯左 唔好意思

咁多人嘈佢 傑大唔能知?佢知,佢都知有你地呢班玩家加佢油,愈做愈壞,一次比一次到513的玩家不負責任。

佢開得服,佢有責任。
而你都有責任響1響你513個朵
回復 支持 反對