查看: 3845|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

一年前...

由小學到中二(即係上年)..我朋友方面我完全唔擔心
但係係下學期我識左一個人...
哩個人我甚至覺得佢係一個天才..佢運動又勁..成績有幾排仲第1名..打機又勁..溝女話咁易...個人又搞笑
搞d gag實全場爆笑..
有一日..佢開始同我同埋我一班fd一齊玩(佢因為對之前班fd心淡先黎同我地吹下水咁-0-")..
但係佢咩都勁..而我只係個普普通通既中學生-0-"..有好多時我地班fd都會比佢串..不過我地都係仲想同佢一齊玩..(因為我同得佢玩得最多..所以佢成日都同我洛街吹水..同我講覺得我其他fd點衰又點咁..)
講到出街..我出街個look都算見得人..但係每次同佢出街我都覺得我著得勁樣衰..而且有時同佢一齊撞番佢以前d fd又串我2句咁..但係我又唔介意喎唔知點解-0-" 我唸係因為我同埋我班fd都覺得佢係我地既中心..冇左佢我地真係唔知點好...加上以前我正係識打機同洛街打波..都唔識點溝女呀..著靚3咁..
但係就係上年識佢識到宜家..(雖然差唔多成日比佢串咁濟..但係明知唔夾都想同佢一齊玩...)我總算識到d野咁啦
不過係哩一年黎..我覺得我同佢既關係似佢係我老闆咁..我有時太過對佢客觀佢又唔鐘意..我自我小小佢又唔like..但係到左今日既地步..我同佢都冇野講咁濟..我知佢己經唔想同我地玩..
我又唔想再點用咩辦法留佢..但係我真係唔想佢走-.-" 應該點做...?
回復

樓主唔好做人跟班,佢唔同你玩咪算,何必留佢?
回復 支持 反對

距優秀又如何,不過距唔肯同你玩都無計架,放棄距啦
回復 支持 反對

Don't waste your time on a man/woman, who isn't willing to waste their time on you.

不要花時間在一個不會花時間在你身上的人。

me的名言~~~
回復 支持 反對

世上無永遠既朋友,亦都無永遠既敵人
回復 支持 反對

無永遠的朋友
回復 支持 反對

樓主要有返d 自我
唔好下下盲目跟住人~
如果佢接受唔到你有主觀意見  汗""
咁依d朋友...唔要擺就~找第個lo
回復 支持 反對

得閒吹下水囉  吹完同番學校D FD玩-.-
回復 支持 反對

同朋友一起,最重要就係開心嘛
你同佢做得咁委屈,倒不如放走佢啦
回復 支持 反對

自以為是的人

智慧有限

就算各方面如何勁

人格差.我一向當佢無到

簡單一句"人格是証明你人品係點"

你潛能不代表你威哂

你溝女勁我只覺得你玩女多過乜

ok.無野講

樓主留呢種人係身邊又有何作為?
回復 支持 反對