查看: 11022|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [ 普雷奇翁 ]搵魔族刷深點,,,有意來看0,0 [[有方法教你

關閉 [複製鏈接]

ser: 普雷奇翁

本人天族 3x殺星,,  大家都睇到d深淵裝,,又黃武黃裝備z!! 又咁鬼勁!!! 30級黃字鞋(((屬性跑步+21%)))

睇到都想拿拿林去換,,,

話就話要換,,,,但係我打成個星期日日打怪,,,得過3萬幾深淵點=______=""(((有d無奈

[url=]\\\[/url]今日,,,我試問下身上好多深淵裝既人,,, 問下:點解你三十幾級,,,深裝咁多=,=,,

果然是"對刷" 。廢話吾多講=,=,,,下邊係對刷深淵方法,,,有意既魔族吾識睇左先,,

深淵級別六等以上=]  我五等

===========================我是分格線=========================
方法:1.單對單刷,, 點解呢?? 因為團隊刷會將深點分配,,,所以都係單刷,,
       2.搵個無人既地方,,,吾好話無人,,,搵個最少人既地方0,0,,  搵到之後開個 "復活點聖石" 上層最好
       3.開始可以啦,,, 殺左對方,,深淵點又會點計呢? E個問題問得真好,,  當人家滿血既時候殺,,深淵點

特別多,,,所以殺左之後等回血再殺,,
       4.通常等級差吾多,,深點會有三百幾,,((係吾係好多呢?=,=)),,,,但係比人殺左會扣一百左右,,即

輪流一次拎二百幾深淵點,,,,幾秒一次,,,係吾係好快呢?? 對刷就輪流殺就安全得多啦,,照計搵到

地方刷,, 5分鍾幾千好易,,(((1個鍾幾萬
       5.啊!?有人問點樣溝通,,因為遊戲吾好種族睇吾到人地講咩,,只有同族,,,所以!!我地用MSN!!!!台灣

人就用魔奇啦  e.g,,比玩家殺吾扣經驗,,安心刷吧
===========================我是分格線=========================

ser 普雷奇翁 ,,,

只搵魔族朋友,,,刷深淵點,,,只限25級能入深淵0,0!!!!

有意樂古add我

白木吾要,,

限少量魔族,,,,太多我理吾哂=]

希望有人快D同我一齊刷套 十夫長 套裝 =[
回復

推推,,,,,有沒有人要對刷,,
回復 支持 反對

對刷會鎖acc  咩你唔知咩
回復 支持 反對

韓服有條友刷到自已11萬5千都無人理
回復 支持 反對

韓服  還 韓服   台灣還台灣     

唔好拉埋黎一齊講  = =
回復 支持 反對

大陸大把人去打劫 唔知你會唔會@@???
回復 支持 反對

大陸ser都封jo上萬個 唔g你又g唔g呢?
回復 支持 反對

無錢買金又無心機刷裝又吾識搵金就咪學人玩onlinegame ! 吾x該!
我睇小你睇死你睇底你!
回復 支持 反對

傻仔樓主 祝你比人封號^^
回復 支持 反對

唔洗一定深淵裝掛,仲有其他選擇....
不過同ser都唔支持你既行為~
回復 支持 反對