打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 玩過中華英雄後的感想(純粹分享)

見今日係最後一日CB, 玩左幾日, 都講下對隻GAME睇法,

畫面上真係一個好大突破, 比過去網虫D GAME真係靚好多, 可惜都係換湯不換藥,

形式同黃易. 武林相差冇幾

職業平衡有好大問題, 血, 爪(法系) 明顯攻擊力跟唔上物理系, 血又補血量少, BUFF又只得一個,

相信係為商城水鋪路,

屬性點只有 力, 精神 有較大效用, 又不如武林有初始點數, 角色變化有限

打怪經驗少反而唔係好大問題, 部份GAME都會用打怪經驗少, 打怪唔趺錢, 去減少外掛,

當然變相迫你買商城道具 (令牌, 放丹?), 網虫既GAME一向唔花錢都好難跟得上,

打發時間還可, 要爭強好勝, 相信都係要花大錢, 唔係就遇左比台戰P死
回復 支持 反對

0,0有無人可以比個acc我??
回復 支持 反對

打怪真系冇經-_-
得任同副本升-,-
回復 支持 反對

打怪少經...好以一定要做任咁><
有時高lv又做全d任好悶~~
只好打王><
回復 支持 反對

9# 123adrian123
首先第1點:網龍邊度有話呢d game係俾在職人士玩? 就係因為個商城?
第2點:商城唔係問題 但係佢連最基本ge外掛都搞唔好 仲學咩人賺錢 我地d消費者都唔夠d程式爭
第3點:冇港 台幣戰士 d game就生活唔到嗎? 消費叫什麼? 商城叫什麼? 雖然出得商城預左d幾千幾千咁掉落去玩 但係仲有平衡可言嗎?
第4點:你玩網龍d game想千幾2千就好勁? 慳d啦 我之前玩武林 掉左千幾蚊買點數 咪又係輸俾d成身加10裝ge 你認為區區千幾蚊 就可以滿足網龍對一個玩家ge胃口嗎?
第5點:如果18歲ge都叫小朋友 咁8歲個d叫咩? 當言你係一個幾十歲ge老爺咁同我講都情有可原~
回復 支持 反對

你升得慢  人地都升得慢者   起碼唔洗升咁快成日都換裝丫
回復 支持 反對

我發現宜家好多人未摸清楚隻game就亂咁下定斷
回復 支持 反對

9# 123adrian123

講得幾好

無人使錢玩就真係不會有ser/game玩

d人咁不滿港幣戰士又話唔夠人玩只係小朋友心態
回復 支持 反對

當在樂古看到有出新game時就按了下去
封測前數天看一看過官網的介紹