查看: 7730|回復: 51
打印 上一主題 下一主題
收起左側

.: ||[G.p.R]|| :.現加收名位kz玩家

本團.: ||[G.p.R]|| :.現正收人

全名係 God.player.Reborn

宗旨:Where we start , where we win

入團守則:

1.有品

2.有MSN(一定要有)

3.上線 msn

4.要有vlan 因為要test你

5.絕對唔可以用外掛

6.刀的技術都要勁

第一小隊【Sh00ter】(主隊):

隊長: .: ||[G.p.R]|| :.︱Drawer
副隊長: .: ||[G.p.R]|| :.︱PhaNt0M

.: ||[G.p.R]|| :.︱bEEr

.: ||[G.p.R]|| :.︱H0w cAN I See Y0u

.: ||[G.p.R]|| :.︱Mr.SAn

.: ||[G.p.R]|| :.︱sh!T' (後備)

第二小隊【S.A.(Salvation Army 救世軍)】(副隊):

隊長: .: ||[S.A.]|| :.︱sh!T'

副隊長: .: ||[S.A.]|| :.︱We!rD

.: ||[S.A.]|| :.︱Dr.CT

.: ||[S.A.]|| :.︱M&M

.: ||[S.A.]|| :.︱gw1ng

.: ||[S.A.]|| :.︱DI (後備)

第三小隊【g00D GAMER】(休閒隊):

隊長: .: ||[g00d GAMER]|| :.︱PhaNt0M

副隊長: .: ||[g00D GAMER]|| :.︱fUnG

.: ||[g00D GAMER]|| :.︱DI

.: ||[g00D GAMER]|| :.︱long

.: ||[g00D GAMER]|| :.︱abcabcabc

.: ||[g00D GAMER]|| :.︱A.HA

.: ||[g00D GAMER]|| :.︱Happi BAby

第四小隊【Knife f0r Life】(刀仔隊):

隊長: .: ||[Knife f0r Life]|| :.︱PhaNt0M

副隊長: .: ||[Knife f0r Life]|| :.︱We!rD

.: ||[Knife f0r Life]|| :.︱*omG*

.: ||[Knife f0r Life]|| :.︱i Have bIG jj

.: ||[Knife f0r Life]|| :.︱Drawer

.: ||[Knife f0r Life]|| :.︱fUnG

.: ||[Knife f0r Life]|| :.︱Glory Days (後備)

入團表格:

CS名:

MSN:

入團之後既名: .: ||[G.p.R]|| :.︱

玩左CS幾耐:

有冇品:

有冇mic/csmate:

有冇vlan:

開唔開到ser(開到的人優先test):

我們會係msn到同你地約時間

更新通告:

2010-8月27日:開設第5小.: ||[HSK]|| :.(kz隊),現正收名位kz玩家

回復

入團表格:
CS名: Flight Toby
最勁的武器(任何): 平均
MSN: 你知嫁啦-_-
入團之後既名:.: ||[G.p.R]|| :.︱We!rD
玩左CS幾耐:團長你幾時介紹我玩嫁?我唔記得
有冇品:睇下咩情況@@緊係有品
有冇mic/csmate: mic..csmate怪怪地..整緊睇下遲d用唔用到
開唔開到ser(開到的人優先test):開唔到
回復 支持 反對

2# toby210796   得閒會約你test架la
回復 支持 反對

推~推~推
回復 支持 反對

推~推~推
回復 支持 反對

推~推~推~
回復 支持 反對

推~推~推~
回復 支持 反對