查看: 15582|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新手問題..

我琴晚係個fd個xg上面見到中華英雄online呢隻game既官網既..咁我禁入去睇左陣..覺得幾好玩咁..就dl黎玩了,,"

一玩玩左2個幾鐘..用腳的..升到25lv..但又想轉人玩..想玩劍or刀..但唔知邊樣好d,,"

同埋又唔知點加d點..仲有應該要幾多lv先去買eq?同埋琴晚打打下..有個任叫我打咩海妖..勁多血..又高攻..唔夠揪,,"

我見人地d技好似多過我咁既..又好似幾痛咁..係咪仲可以去學技嫁..我又唔知邊度有得學..淨係用死佢一開始比我果3招..開始打怪冇咩力咁,,"

其實我係想開個人..升lv做任同埋第時pk都唔錯既職,,"

去唔同既ser都要開過個新人?eg.姐係我本身玩緊香港ser咁既..之後去其他ser..就會冇左原來係香港ser既人?姐係又要由頭升過?

係咪d技可以升到50就係咁升?真係唔太清楚d技d野= ="

仲有好多問題..諗到再加,,"

thanks大家,,"
回復

25lv 已經可以學多幾招, 按右下面把劍仔, 打開學武地圖, 再按小人仔, 就可以去到學武的老師.

腿後期會是皇道, 尤其招隱身, 如果我可以再選, 我都會用腿.

去官網睇下點玩先啦.
回復 支持 反對

建議爬一爬文, 中華區 都有頗多 前期快速升等,  心得帖子..

p.s 會員們 如覺得  心得精華帖難找 可以pm 我
回復 支持 反對

我想知劍點加點好..同埋第時pk會唔會好廢?
回復 支持 反對

廢= =?
人地1開波隱形 跟住現身出2招暈技 我隻爪就88喇
我隻爪pk 就真係廢
刀武中劍 暈技我死硬 槍神大技又屈
我隻爪真係廢到冇人有= =
回復 支持 反對

廢= =?
我隻爪pk 就真係廢
kelvinlau21 發表於 23-9-2009 05:54

咩ser?
咩名-..-?

罪, pk ser 毒宗 頗勁-.-"~
個人覺得 ~~ "
皇神無我 就好硬 ...
回復 支持 反對

廢= =?
我隻爪pk 就真係廢
kelvinlau21 發表於 23-9-2009 05:54

我81贏到86武宗全身+10喎

咩ser?
咩名-..-?

罪, pk ser 毒宗 頗勁-.-"~
個人覺得 ~~ "
皇神無我 就好硬 ...
幽伯 發表於 23-9-2009 18:08

琴日一個同佢地開戰 佢個幫3個副幫到齊 槍毒血
camp門口都要比我殺2件 個波波夫藍名我先唔殺佢
回復 支持 反對

我81贏到86武宗全身+10喎

琴日一個同佢地開戰 佢個幫3個副幫到齊 槍毒血
camp門口都要比我殺2件 個波波夫藍名我先唔殺佢
MiChing 發表於 23-9-2009 18:14

-.-邊個波波夫...
波豬波 我就知:p
回復 支持 反對

咁劍到到第時高lv pk勁唔勁嫁?同埋點加點好?
回復 支持 反對

劍+ 力體 lor~~
多數都係咁加""
回復 支持 反對