打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 開學活動二:雪狸貓套裝賀國慶

今個10月又有國慶假期,又有中秋節假期,出街去玩怕俾人追過Level點算好呢?唔洗擔心!香港版《彩虹島Online》將於國慶中秋節期間舉辦活動,活動期間在商城購買最多「雪狸貓溫泉票」的10位玩家將可以得到「雪狸貓套裝」1套。驚自己買得唔夠人地多?唔緊要!除此之外,官方會抽選在活動期間曾經購買「雪狸貓溫泉票」的玩家,只要你曾經買過1張雪狸貓溫泉票,亦有機會獲得「雪狸貓套裝」1套,名額2位。即係話,分分鐘買1張都會中獎!開學活動二:雪狸貓套裝賀國慶
活動日期:2009年9月30日14:30 至 10月14日12:30
活動伺服器:愛麗絲
活動內容:
. 活動期間累計購買最多數量「雪狸貓溫泉票」的首10位玩家:可獲得「雪狸貓套裝」1套
. 系統將會隨機抽出2位曾經在活動期間購買「雪狸貓溫泉票」的玩家:可獲得「雪狸貓套裝」1套

「雪狸貓套裝」有咩用?
只要穿著1套「雪狸貓套裝」進入雪狸貓溫泉,便可以較一般人更快頻率獲得經驗值。時限30天。

注意事項※
. 購買「雪狸貓溫泉票(1小時)」系統將當作1次數量。
. 購買「雪狸貓溫泉票(3小時)」系統將當作3次數量。
. 購買「雪狸貓溫泉票(6小時)」系統將當作6次數量。
. 例子:如玩家購買了1張「雪狸貓溫泉票(6小時)」和1張「雪狸貓溫泉票(1小時)」,系統將紀錄為7次數量。
. 「雪狸貓套裝」共分為3件,分別是雪狸貓浴袍、雪狸貓拖鞋、雪狸貓帽子。時限30天。
. 所有道具將於活動完結後,統一派發到遊戲帳號當中,玩家可到大禮包之中取得,派發時間將另行公告。
. 官方保留本活動的最終決策權!
官方網頁:http://lt.gameone.com
帳號註冊:https://go.gameone.com
下載遊戲:http://www.gameone.com/download.html#LT
回復

我都冇錢~佢搞活動都5關我事-.-
回復 支持 反對

最多十位
一定唔係我
回復 支持 反對

買1張囉咁..
回復 支持 反對

其實我好想知套裝可以快幾多 -x-
回復 支持 反對

腦殘活動....攪親活動10次有9次都離唔開個錢字
回復 支持 反對

掛住黎玩有咩意思.....
回復 支持 反對

至從溫泉冇得掛a_a 溫泉卷的就少左人買
gm又搞昆錢活動^0^
要d玩家比咁多錢去換套30日番黎@@?
回復 支持 反對