打印 上一主題 下一主題
收起左側

這部機有幾強?

All-in-One HP機
=================================
AMD Athlon™ X2 雙核心處理器3250e
預載正版Windows 7 Home Prtmium*(繁中/簡中/英文)
BrightView 18.5" HD 高解像度闊熒幕(1366x768)
2GB DDR2 800MHz記憶體
640GB (7200rpm) Serial ATA 3G 硬碟
NVIDIA GeForce G210圖像控制卡
6合1數碼媒體讀卡器
HP MediaSmart娛樂軟件
Total:HK$5,998
=================================
這部機有幾強?
可以在玩Left 4 Dead/NBA 2K10之類的高畫質遊戲開到最高效能嗎?
如不能..要加野又要幾多錢?要加咩?
最後..這部機買得過嗎?(主要玩高畫質PC Games=])
Tks^^
回復

我就唔建議樓主買喱部機
因為喱d料唔值$6000咁貴
係多左其它立雜野先谷到個價咁高
與其用$6000去買部咁既機
咁不如自己砌部機好過
用$6000可以砌到部比喱部勁幾部既機!
回復 支持 反對

砌機要搞d咩?
我完全唔識...會唔會比人昆?
而且我爸媽都係覺得原廠機好-.-
回復 支持 反對

摟主  你想砌機你一定知你有咩用先! 知後我先幫到你
回復 支持 反對

你末買呀!!  ?  唔好買呀!! 6千蚊有部好鬼死經嫁!! 啦 !! 四核心  4gb  gtx285 打機耳好經佢果部收皮都得啦!!
你唔係買左呀!!
回復 支持 反對

你可以打比我一定要叫我(king)呀!! 唔係我唔知你係邊個呀!! ok ?? (63838856)

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
※暗雲之雷※ -3 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

king65998856@hotmail.com  加我msn 我比相你阿爸媽睇咁佢末知邊樣好囉  我係玩水冷嫁!! kaka

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
※暗雲之雷※ -3 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

6000蚊砌原廠機係蝕硬

砌機用一半價錢都砌到#1既性能
不過少左保養咁解
回復 支持 反對