查看: 1143|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 韓版生活圖@w@

暫時我最喜歡既角色係eve。但暫時台版和港版吾會有eve的角色...要等很耐呢..所以忍不住去左韓版玩。
頭兩個角色也是起了eve。第三個係雷文。在玩的時候影了很多圖@@(這傢伙影圖多過去玩= =)
好~立即放圖@w@

睇睇eve醬幾可愛魔球陣很細個xd
聽我講完立即放大魔陣,雷電球=口=(eve:....要電擊這傢伙..)

這就是雷電球的實力嗎!?幸好不是電擊我...(eve:...下一個就是你...)
這是贏埸後的英姿~(eve:你們也想被我電擊嗎?...)

打完當然看看商城有什麼東西@@就發現eve的韓服@@不錯!!很可愛!!! 選擇1:立即推倒 選擇2:帶回家中 選擇3:受不住可愛立即關game 。我選立即推倒!(傳來一陣的電擊聲音)

再來是便服@@
這一身貓咪女僕套裝= =+要立即僱用!!工作當然是!!(eve:電擊...)
看完商城後,發現身邊出現了和我等級相同的eve...三倍可愛的eve一起,一定是= =+爽!!(傳來被6隻小寵物欺負的傢伙叫聲)

第二個城的鍊金妹妹不錯呢= =+很萌!讓哥哥帶你去遊玩吧! (說了不久已經被兩隻小寵物弄死了那傢伙..)(eve:小白小黑你們做什麼@@?為什麼變了小紅?)

這是當eve遇上雷文時的封面~很不錯呢xd(eve:敵人鎖定...黑色機械手傭兵..)(雷文:咪住!!)(eve已經衝去了插了一下了...)
這是雷文和eve第二章封面@w@叫雷e逃走競選,1分鐘內逃走!他們感情很好呢xd

但至從eve出了這一招(三技:流星號/黑洞)後...雷文害怕了...他又踏上了孤獨的旅程(eve:為什麼要逃走呀..@@?)

廣告~  eve:不小心弄爆(擊)了,應該沒事吧..?  小兵:爽死了!!
廣告回來有eve的"擁抱追蹤"這環節。受害者有雷文先生!
再來是艾索德小朋友~看來很高興呢
而eve不想擁抱的人會有這種情況...(eve:走開!!!)(兵:爽了!)
eve打完後,兩隻小寵物也不爽,終於寵物大暴走了....(eve:小黑小白...你地打得太多了..d數字搞到我睇吾到鏡頭..)
之後是有趣小圖集,eve竟然扔了兩隻寵物...果然是轉職了...力氣又大了(兵:被發現!)
出現了鋼彈@@
到了計分...eve還是那麼可愛....萌上了...
eve果然可愛@@想同蕾娜姐影相@@(蕾娜:什麼 eve呀 放手 救命T T)
之前的帥氣可愛的EVE影相會@W@一樣係禁受人歡迎。(保安員雷文:後面不要再擁入來!!)(EVE粉絲-南瓜妹:不...不要倒我!)
之後我再起多一隻EVE,轉左第二面的Core Architecture。這個職業帥氣度也很高!也很實用。
這技只是普通技,但很實用@@
最後這是兩種職也在的合照。(管家:艾索德小朋友...請你走開...不要搶鏡...)

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
五月霜 + 10 感謝分享

查看全部評分

回復

喂.
點樣先會有果個名,同埋身分證
我好想玩
回復 支持 反對

喂.
點樣先會有果個名,同埋身分證
我好想玩

你有冇睇過ZXA個post嫁
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3761525&extra=page%3D1
回復 支持 反對

你有冇睇過ZXA個post嫁
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3761525&extra=page%3D1
小璁仔 發表於 5-11-2009 13:15
乜撚呀 你比個2轉post我托糸呀 白痴仔 愛你媽媽 死傻糸

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
五月霜 -20 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

乜撚呀 你比個2轉post我托糸呀 白痴仔 愛你媽媽 死傻糸
ricky1 發表於 5-11-2009 13:57

本來仲想教你,但係你咁ga 態度 一早被認為係香港小朋友..........
另外佢無俾錯你 佢叫你找尋貼子 無叫你去睇個2轉貼
回復 支持 反對

ricky1 發表於 5-11-2009 13:57

唔該注意下你既態度, 要人幫仲咁既聲氣, 講野前要諗下先
你咁既態度仲有人肯幫你果個真係唔話得

回題:
幾鍾意個漫畫feel同埋個畫面都唔錯!
回復 支持 反對

畫面係唔錯  我依d廢機都剩係小小lag

技能方面仲正  高技無得彈-w-
回復 支持 反對

我以為1個ac只可以創1個人- -
攪到我又去申請多個ac/_\  

其實..開ac好易姐..快既10分鍾ok
回復 支持 反對

我以為1個ac只可以創1個人- -
攪到我又去申請多個ac/_\  

其實..開ac好易姐..快既10分鍾ok
一老鼠仔一 發表於 5-11-2009 17:39

開2個ac...玩轉8次職xd 不錯呢~
最多可以開4個人喔~暫時2個eve1個蕾娜姐1個雷文,可能再開ac再升其餘的職業!
發揮重練王的實力@w@

有教學真係ok易架@w@之前就係無一個好既教學= =我點申都申吾到...
另送上雷文和蕾娜的圖仔先xd

試用中的雷文@w@樣子不錯,夠露肉!(= =色老頭...連男都吾放過= =拖走!!)還可以連技~好明顯係命運高達。

直接到王房影圖@w@一開始就見到雷文既閃光掌!

之後跳上引王,但隻菇竟然想偷襲我...可惜..一招反格殺了..(雷文:根本就沒有反格= =)

終於到了同王對戰的時候= =+,一開始就比我"直插駕駛倉",應該幾痛xd但都係扣7百= =

再來一個"斬上",隻王已經痛到落淚...

喔!!!!果然是雷文君,竟然用推倒駁直插!(雷文:不要誤導別人= =)

到中埸當然要大放技能~看起來好似好普通@@

但睇真d原來係如此驚人的攻擊力!這是核爆喔!!!

威力大到一片光芒!!

到最後這動作...我終於明白他在做什麼...原來出了豪鬼的大絕!!瞬獄殺!!!(雷文:我何來有瞬獄殺!!)

這是...(雷文:這女孩由我來保護!!)(eve:哼....)
雷文的圖完了~到蕾娜姐的圖xd

立即送上一幅蕾娜對抗色惺惺時的圖~正中要害,一踢即中!(拍手)(蕾娜:你講到我好暴力禁= =..)

以上是蕾娜姐的各種踢擊= =+很美很暴力!!(蕾娜:看來你想被人踢多d= =,不過都是用箭術比較有保障~對你用腳也不值得呢)

送一張珍貴既拳擊!!!

影分身之術@@

最後送上偷看蕾娜姐和eve的後果..
回復 支持 反對

9# lky2004
可以開4個啊原來-口-
同埋想做任..不過唔識韓文/_\  
打到一套裝.8lv用 應該係套裝 不過法c同雷文都用唔到.嗚

試左法c 同 雷文  法c...有招電好變態啊~~~~~
法c好好玩..但有d控制唔到- -(我要你向前車波波啦.不要跟我向後射\口/

雷文..有d單調..d連技少d.不過打怪效率高d (暴力男- -

傳說中既寸勁o口o?

寸勁爆發  寸爆o口o?
回復 支持 反對