樓主: longlong_620
打印 上一主題 下一主題
收起左側

`feaR.團隊誠招大量CS玩家

CS 名稱:Cycus
              CS 經驗:2年
              cs上線時間:下午至晚上,成日都玩到
              玩咩map勁:官方
              開唔開到場:開唔到
              MSN:long_813@hotmail.com
              用最勁既槍係:awp,ak,m4,銀雞
回復 支持 反對

CS 名稱:gg
              CS 經驗:100%
              cs上線時間:長期
              玩咩map勁:nuke train dust2 inferno
              開唔開到場:唔開到
              MSN:justin5142003@live.hk
              用最勁既槍係:akm4
回復 支持 反對

CS 名稱:Fuj!Ma.
              CS 經驗:三年
              cs上線時間:得閒就會玩
              玩咩map勁:de_dust2
              開唔開到場:開唔到
              MSN:fujimakenjii@hotmail.com
              用最勁既槍係:m4->awp->ak(勁至廢)
                                   銀chicken都ok, usp都還可以.
回復 支持 反對

CS 名稱:A-lAm*S
CS 經驗:4年
CS上線時間:每日中午12點-晚上11點
玩咩map勁:dust2  heat_35hp_fire
開唔開到場:開到
MSN:kennycklckl@hotmail.com
用最勁既槍係:awp/knife/m4/mp5
回復 支持 反對