查看: 26497|回復: 33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

`feaR.團隊誠招大量CS玩家

本團誠招大量CS玩家.希望你地會將呢個團發揚光大:
注意~~ 不得試用任何外掛程式 CFG
            如有發現立即踢出隊伍

第二事項: 1.要有品.如果有不滿意.請同團長講
              2.要識打match MIX
              3.要有mic VENT (如有者何優先)
              4.入左團後要轉團名.打MATCH 可用可不用
              5.要經常在線
              6.入左團後要加M群
              有意者請填寫以下表格

CS 名稱:
              CS 經驗:
              cs上線時間:
              玩咩map勁:
              開唔開到場:
              MSN:
              用最勁既槍係:

加左後..我地會好快覆番你!!!!!
回復

CS 名稱:alex - go go go
              CS 經驗: 7yrs
              cs上線時間:不定
              玩咩map勁:dust2 train nuke
              開唔開到場:no
              MSN:u have
              用最勁既槍係: ak
回復 支持 反對

你係??我點有你msn 2# oh1111
回復 支持 反對

唔放個m群出黎要我地放個msn出黎
我都想入 pm 群比我pls
回復 支持 反對

CS 名稱:f0rd
CS 經驗: 1年半
cs上線時間:不定
玩咩map勁:dust2 awp_india
開唔開到場:開唔到
MSN:xd_boy-3-@hotmail.com
用最勁既槍係: ak m4
回復 支持 反對

CS 名稱:  
CS 經驗:  3年
cs上線時間:  晚上
玩咩map勁:  dust2  inferno  nuke  train
MSN:  csaspire@hotmail.com
用最勁既槍係:  ak  m4
回復 支持 反對

本團誠招大量CS玩家.希望你地會將呢個團發揚光大:
注意~~ 不得試用任何外掛程式 CFG
            如有發現立即踢出隊伍

第二事項: 1.要有品.如果有不滿意.請同團長講
              2.要識打match MIX
             ...
longlong_620 發表於 6-12-2009 10:49

- -? 入團要轉團名 但比賽時可用可唔用?
回復 支持 反對

姐係平時入其他ser要用,打match時你用唔用都得
我地唔比m,係因為個m太多人,廢事好亂
回復 支持 反對

CS 名稱: yHG
              CS 經驗:差不多兩年
              cs上線時間:ALWAYS
              玩咩map勁:D2
              開唔開到場:CANNOT
              MSN:anthonyfok888@hotmail.com
              用最勁既槍係: 冇
回復 支持 反對

CS 名稱: paper
              CS 經驗:2day
              cs上線時間:ALWAYS
              玩咩map勁:nuke train tuscan dust2 inferno cpl
              開唔開到場:CANNOT
              MSN:tracesw0w@hotmail.com
              用最勁既槍係: 冇
回復 支持 反對