查看: 11091|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] [HK限定]製作簽名檔、討論《龍虎門》取得遊戲虛寶!

《中華英雄Online》首張大型資料片《龍虎門》即將登場!中華網龍繼續以香港玩家為重點,推出「香港玩家限定!製作簽名檔!討論《龍虎門》!取得遊戲虛寶!」活動,好讓大家能共同慶祝這次屬於香港人的資料片之來臨!

活動日期: 2009年12月21日起

活動內容:

凡於活動開始後,將一張角色半身圖片連同角色名稱,E-mail到hero@hkmail.chinesegamer.net。我們會有專人為玩家製作專屬簽名檔,玩家收到簽名檔後,只要使用簽名檔及於本帖留言討論《中華英雄Online》《龍虎門》資料片,便有機會得到虛寶「龍虎寶袋」一份。
)

遊戲內拍圖方法:

1.        進入遊戲後,只要按「Print Screen」便可以拍圖。
2.        然後於桌面《中華英雄Online》圖示按右鍵。
3.        然後按「內容」,再按「搜尋目標」。
4.        進入遊戲資料夾後,按「ScreenShots」。
5.        這時便會看到你所拍的遊戲圖片。

本站取得虛寶方法:

由21/12起至10/1 間期討論新資料片同時簽名當設定好官方製作的簽名圖,即有機會隨機得到虛竇一份,POST得多,中既機會愈多!

虛寶內容:

龍虎寶袋(有機率可抽中其中一個)

祝福強化卷軸x10
免死金牌x10
一日千里丹x20
二級加速藥水x10
移形換位符x20
乾坤挪移符x20
呼叫器x10
傳送卡x10

注意事項:

1.        此活動所贈送之虛寶僅限於香港伺服器使用。
2.        各指定網上媒體活動內容階不同,玩家必須達到所參加的媒體活動之要求,方有機會獲得虛寶。
3.        中華網龍有權隨時終止活動。
4.        一切爭議中華網龍均有最終決定權。
回復

龍虎門 電視廣告 幾會有得看 = =

回復 支持 反對

為什麼沒插入附件的選項= =?
我搞左好耐先貼倒上黎
回復 支持 反對

快可以玩《龍虎門》了
你們會用什麼?腿霸?棍王?
我兩個都想玩一下 看看那個好一點
回復 支持 反對

2種職業都玩 會唔會兼顧唔倒啊@@a
回復 支持 反對

話時話 要點先有得送寶袋??
搞左咁多野...都只係有機會@@?
咁到時一個都唔送都得架啦= =
其實 只要貼上圖就得定係一定要設定成簽名檔先得啊@@?
回復 支持 反對

聽日出 龍虎門 好似有新伺服器
我會玩棍王 好似好好玩咁
咩都試玩下
回復 支持 反對

期待中~
回復 支持 反對

咁多位會玩pk定係和平ser咁啊??棍好似幾好玩
回復 支持 反對

個簽名檔顯示唔到出黎既?有無人可以教下我點整?
回復 支持 反對