打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 星空幻想冇想像中咁好玩!

官網既視頻係動畫黎..
你game用果種色會好怪..
仲有自己唔想玩咪唔好玩lo
做咩叫人走.....話咩無前途..
打機為前途嫁咩.想打咩打唔想打未唔打lo
superzero 發表於 24-12-2009 00:47

中point
我唔明點解話唔玩既人仲要留係個討論區到
你都唔明,個討論區對你黎講都冇意思na?
_______________________________________--
我覺得佢係d想玩又玩唔到
所以叫人唔好玩陪佢冇得玩
回復 支持 反對

組隊又無小到經- -冇用- -???

哦...原來一齊打副本唔係一齊打怪....

公會緊係搵人加你,你自己邊有得主動申請- -你當呢隻係webgame?
遊俠翔 發表於 23-12-2009 14:59

GC有...(呆

不過我玩呢隻game係為左伊希...(拖
回復 支持 反對

吾玩咪吾玩
多你一個吾覺多 少你一個吾覺少
最多咪搵隻岩自己既GAME囉
吾係話你吾鐘意就全部人都吾鐘意 都吾代表無前途!
回復 支持 反對

原本以為係一隻唔錯既game,點知入左去,係得自己一個打,組隊可能有,不過做任務經驗咁少,組隊有咩用ar.呢隻game好似盡係得做任務,劇情,冇得同其他人一起打怪升lv,同埋呢,= =公會係邊度加架?我搵左好耐都搵唔到,唔想玩 ...
卍楓少卍 發表於 23-12-2009 06:41

其實唔難升ar...
一開始頭10級自己升都唔錯~
從2村開始~ 王會霸體, 所以組隊打比較好=w=
唔知港版同台版一唔一樣, 我玩台版~ 有無15lv , 20lv 疲勞水@@?
頭20lv 有疲勞水好好升, 打怪經驗多, 疲勞滿左得原本10%經驗
組隊打寶會機率高d, 打寶最好2人。組隊越多人怪越多hp, 不過人越多怪越多, 經驗就更多-w-。
公會係廣場....某一到...搵樓梯, 上到最上ge地方搵下就有= . =
回復 支持 反對

其實唔難升ar...
一開始頭10級自己升都唔錯~
從2村開始~ 王會霸體, 所以組隊打比較好=w=
唔知港版同台版一唔一樣, 我玩台版~ 有無15lv , 20lv 疲勞水@@?
頭20lv 有疲勞水好好升, 打怪經驗多, 疲勞滿左得原本10%經驗
組隊打寶會機率高d, 打寶最好2人。組隊越多人怪越多hp, 不過人越多怪越多, 經驗就更多-w-。
公會係廣場....某一到...搵樓梯, 上到最上ge地方搵下就有= . =
宇文白虎 發表於 25-12-2009 06:02

港版同台版都有
15Lv以下疲水x100
20Lv以下疲水x100

組隊應該唔關機率事
但出裝既數量就關事(與掉寶率不同)
人多好似唔會加多D怪..
回復 支持 反對

個人認為姐-_-
你認為好玩咪好玩.唔好玩咪唔好玩lor
唔好玩你可以走架...
唔洗咁話隻game掛?!
尊重少少好
回復 支持 反對

樓主覺得無想像中咁好,系因為你用慣性RPO黎對比姐
而且做任經驗絕對吾小
夠你輕輕鬆鬆升完頭10lv
試問有幾可有ONLIE過左新手期仲繼續易升等?
同埋有邊隻RPG吾系跟劇情、任務升lv?
樓主覺得得單人玩,系你自己吾同人組姐
隻隻ONLINE都系低LV可以單打嫁啦~
越高等既關卡就越難打,到時咪會多左機會同人組

不過我玩呢隻game係為左伊希...(拖
forte 發表於 24-12-2009 10:59

找到同志~小的也是伊希迷>_<~ {被巴...
小的系youtube見到佢就迷上佢既華麗動作+美貌-口-"
回復 支持 反對

想同你講 玩game係自己開心就得 你唔鍾意冇人迫你係度
仲有間公司係點都好 有人玩就得 唔通人地要睇你意見!? 呢d野絕對冇可能
仲有人地食錢又點 你吹得人地多錢 自己玩得開心使多少錢冇咩問題lo
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對