查看: 11239|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 星空幻想冇想像中咁好玩!

原本以為係一隻唔錯既game,點知入左去,係得自己一個打,組隊可能有,不過做任務經驗咁少,組隊有咩用ar.呢隻game好似盡係得做任務,劇情,冇得同其他人一起打怪升lv,同埋呢,= =公會係邊度加架?我搵左好耐都搵唔到,唔想玩喇,真係勁無聊囉
回復

想玩都玩唔到

更新等咁耐
回復 支持 反對

咁咪仲好=0=,聽我講喇,玩星空冇前途架,唔好玩喇
回復 支持 反對

組隊又無小到經- -冇用- -???

哦...原來一齊打副本唔係一齊打怪....

公會緊係搵人加你,你自己邊有得主動申請- -你當呢隻係webgame?
回復 支持 反對

-,-都係試埋先

因為岩岩禁到開始遊戲制..

但等左成個字淨係得個nprotect 出黎-_-
回復 支持 反對

我覺得幾好玩
又吾系話好易升
有挑戰性
又吾會難到飛起
都有小小技巧
幾好玩丫
回復 支持 反對

一開始係可以單人玩,因為難度比較簡單
不過去到越高級數的關卡,除非你技術好好,如果唔係的話你想唔一個人打都好難
所以建議樓主可以試耐少少再定斷個遊戲的可玩性
回復 支持 反對

喔,我諗我唔單止係因為隻game既系統上既問題而唔玩隻game,仲有啊= =隻game好沉悶ar,畫面都係好深色既,以暗為主,同官網既視頻真係差天共地ar見唔到天空既藍,又見唔到樹本應該有既綠

同埋劇情來來去去都係咁既款,冇d創意!

又選錯公司喎,u1既缺陷真係數唔晒

總之就係失望,同玩之前既心情,真係.......差到極!
回復 支持 反對

官網既視頻係動畫黎..
你game用果種色會好怪..
仲有自己唔想玩咪唔好玩lo
做咩叫人走.....話咩無前途..
打機為前途嫁咩.想打咩打唔想打未唔打lo
回復 支持 反對

我對樓主既諗法有d唔認同...
雖然..U1真係幾玩野...成鬼日都入唔到...
但係星空真係唔錯...
1.樓主話隻game剩係解任...自己一個人玩咁...
ans:絕對唔係一個人玩...你試下玩後d...1個人打係難打好多...而且...樓主係都要自己打都冇計...冇人叫你唔組人..
2.樓主話得任務同劇情...
ans:冇錯...係得任務同劇情...但係隻隻game都係咁嫁啦...而且佢有劇情比你解下悶已經好好...
有心玩既我諗會睇下劇情...都幾過引

"仲有..唔該樓主自己未睇清楚隻game唔好亂up...搞到d想玩既人都唔玩..."
回復 支持 反對