打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 500樂點收天使翅膀序號

天使翅膀序號入手方法
http://tartaros.u1game.com/news.php?idx=36

為配合這次盛事,香港越一除了會在會場設置大型展館外,更會設置全城熱爆,封測啟動碼多度派斷的線上遊戲《星空幻想Online》及以中國『紅樓夢』為題材的可愛線上遊戲《奇幻紅樓Online》最新版本試玩,而且會場更設有攤位遊戲,成功過關的朋友更可以得到各款遊戲的珍貴虛寶。注目虛寶包括:

《星空幻想Online》:想買都想不到的珍貴虛寶「天使翅膀」

請先把序號pm給我,我確認無誤便會過數

不用擔心pm了我後會收不到樂點

我是有幾多收幾多,且有足夠樂點支付

本人目前比較小上nakuz,一天只上數次,若賣家pm了我,而且比較心急

可在遊戲中找我

我遊戲名稱叫 遊俠翔

於 索瑪伺服器 史萊母分頻出沒

_________________________________________________-
若想出我出價太低,這見仁見智
回復

我都想收埋一份=___=
回復 支持 反對

我都想收埋一份=___=
邪惡﹏林 發表於 25-12-2009 17:51

可以放棄-___-
o岩o岩去完
原來玩佢個死人灘位要比10$-__-(ok難玩,點解難玩呢?佢把槍勁醒目,冇可能苗到)
(我見佢d禮物放左出黎冇郁過)
回復 支持 反對

3# 遊俠翔
咁9既,要比$10-.-"
等我仲一心想聽日去試下tim-___-
回復 支持 反對