查看: 1854|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

垃圾隊

TrU <---呢個team 正一垃圾隊~
d團員係catch-me 場又要開360
係tig ser #4 又用我個名開外掛^^
仲要係到串烘烘咁~
都唔知咩醒目心態~
佢地開外掛係呢個catch-me場係61.244.121.163:27016 呢個ser~
見個用外掛ga有 : awp king  nds  joker <--呢d 人見親就ban喇

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
守衛~朗 -2 注意用詞

查看全部評分

回復

錯左區bo= =
回復 支持 反對

個AWP KING係場主)
回復 支持 反對

tig ser #4 又用我個名開外掛^^
仲要係到串烘烘咁~
都唔知咩醒目心態~
佢地開外掛係呢個catch-me場係61.244.121.163:27016 呢個ser~
見個用外掛ga有 : awp king  nds  joker <--呢d 人見親就ban喇
29峰 發表於 1-2-2010 18:52

呵呵,請大家睇完以下Post回應,人地 **TrU || AWP KING 冇用外掛

而家有人投訴啦XD

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3780011&extra=page%3D1

回復 支持 反對

係tig ser #4 又用我個名開外掛^^
仲要係到串烘烘咁~
都唔知咩醒目心態~

1. 這些成員都是被假冒身份的, 而你自己也在說了, 你的名字也被使用了, 你也應該明白我們的感受
2. 61.244.121.163:27016 是本人開設的HKA伺服#2, 你認為我會在自己的場所搗亂嗎?? 這也太不Make Sense了吧?
3. 如果你發現任何外掛者於本服出現, 請於本服的論壇投訴區回報, 我們會處理
   還有的是 : 請附上圖片, 以方便處理, 這裡不方便給論壇連結, 如你需要, 可以PM我
回復 支持 反對

1. 這些成員都是被假冒身份的, 而你自己也在說了, 你的名字也被使用了, 你也應該明白我們的感受
2. 61.244.121.163:27016 是本人開設的HKA伺服#2, 你認為我會在自己的場所搗亂嗎?? 這也太不Make Sense了吧?
3. 如 ...
chantikki 發表於 2-2-2010 21:10

你正係解釋 "這些成員都是被假冒身份的",但係未解釋,你做咩用外掛?

tig ser #4 又用我個名開外掛^^
仲要係到串烘烘咁~
都唔知咩醒目心態~

AWP KING係場主)
DavidDavid 發表於 1-2-2010 21:58

你之前你話:
[ **TrU || AWP KING 呢個名係 跟 我 上網既IP,所以根本無人會用到我名入去用外掛 ].

回復 支持 反對

你正係解釋 "這些成員都是被假冒身份的",但係未解釋,你做咩用外掛?

你之前你話:
[ **TrU || AWP KING 呢個名係 跟 我 上網既IP,所以根本無人會用到我名入去用外掛 ].

. ...
jackyli0905 發表於 3-2-2010 00:18

我已經說了是假冒, 我怎樣知道當時人的想法?
另外, 我們伺服的設定是進場時檢查名字, 至於進場後, 並不會再檢查名字, 這樣吧, 我還是全服禁止轉名好了
回復 支持 反對

如果係假冒^_^咁夠膽開mic ^_^?
大把人做證啦~人證又有~
叫哂自己團員黎用我名玩開哂外掛^^
做過又唔行認~
邊鬼個得鬼閒用你個TrU "" awp king 黎開外掛呀^^
咁睇黎對方好憎你~
有冇做過~?心知肚明喇^^
想洗我d scroe 你慢慢洗~ 我有1025score~ 睇你洗幾耐^^
hka? 外掛ser而已~
回復 支持 反對

做過又唔行認~
邊鬼個鬼閒用你個TrU "" awp king 黎開外掛呀^^
咁睇黎對方好慘你~
想洗我d scroe 你慢慢洗~ 我有1025score~ 睇你洗幾耐^^
hka? 外掛ser而已~
回復 支持 反對

做過又唔行認~
邊鬼個得鬼閒用你個TrU "" awp king 黎開外掛呀^^
咁睇黎對方好憎你~
想洗我d scro ...
29峰 發表於 3-2-2010 23:53

這樣我就想問了, 你所說 開外掛的**TrU || AWP KING 前面有沒有寫著 [場主] 兩字
因為我是IP記錄身份的, 即使是轉了名字, 應該會有稱號, 如果沒有, 就是假冒
如果有, 請留下圖片

還有, 閣下可以去問其他人, 有開放伺服的都有不少被人假冒, 小服是很少見的 (1-2個服的), 而多個系列的伺服就會經常出現這個情況

版主 YKH=] (Yathsing) 也被人假扮其名稱 並使用外掛多次 (我看到), 難道他本人也真的是使用外掛嗎??

我沒有說過洗你的Score, 也不會開Mic, 我是有Mic的, 但認識我的朋友 會知道, 我從不會使用Mic與別人直接對話, 所以一定不是本人.

還有, 你說我在自己的伺服中使用外掛, 我想問我這樣做 有什麼目的?? 在自己的伺服搞搗亂? "搞衰"自己的伺服?? 你能答到我嗎??

現代社會是講求 理據的地方, 你在沒任何理據下 只一直批評伺服, 連一點的批判思維也沒有, 我認為閣下需要進修一下了 !
回復 支持 反對