查看: 4340|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[求救!]jagex無理ban人

我係rs只係一個noob
overall先960
但係我從來都冇用過任何外掛
但係就俾jagex ban左

話說我想燒10k條salmon
之後我開迅雷dl野
搞到hand hand地
之後入返rs就話我俾人ban左
話我macroing
想問下宜家應該點做
同埋點寫appeal letter

回復

13日姐...都5係perm ban
回復 支持 反對

仲有想問下咩叫macroing

ps:我想appeal
     我e+冇得玩同俾人屈好唔開心lo
回復 支持 反對

仲有想問下咩叫macroing

ps:我想appeal
     我e+冇得玩同俾人屈好唔開心lo
二打碌 發表於 13-6-2010 19:41

Macroing = 即係用外掛 ,
可以將全部冇可能既野通通都變成可能 , 用過既人都知我講緊咩了~呵呵..不過我依家都唔多用了~都係自己升返好d...
起碼唔洗重新升過ma...

我建議你都係留返依次 appeal , 因為當你下次又比 jagex 個 anti-bot system detect 到你疑似 marcoing 而 ban jor 果陣 , 就唔再係 13 days ...而係永久..果陣時先 appeal . 因為 appeal 只能同一次~ and 多數都失敗~
回復 支持 反對

回復 1# 二打碌

話說我都係GE燒左4K半Salmon.....比jagex無理ban過-.-搞到我o左
....以後我cook得耐都應該做下其他野...以免以為我外掛
例如斬下yew.....fishing....

冇嫁.....appeal冇用
回復 支持 反對

端午節快樂
回復 支持 反對

http://hk.news.yahoo.com/event/fc/20100614/hkpfilprison.html

你既情況,網上都有,不過人地仲慘,俾人ban 10 年
回復 支持 反對

唔通因為輕輕地sd錯左你燒魚既數-0-??
姐係好似sd左1秒燒左28條魚咁- -''
[以上純粹個人猜測....請勿盡信-v-]
回復 支持 反對

你既情況,網上都有,不過人地仲慘,俾人ban 10 年
samhwu 發表於 14-6-2010 12:30

lol .... i love this link
回復 支持 反對

一個online game jea
慘得過內地班維權人士無啦啦比人屈坐十幾年監
回復 支持 反對