查看: 3325|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

nT.團隊收打MIX人士(新手都可).

本團介紹: nT. 唔係nice try,nt其實係nub tau.
             意思係,就算自己nice try,都唔好咁揚,要扮做nub tau.

本團規矩:- 團員打mix要認真D,聽領隊既PLAN.
              - 盡量有mic,但一定要有vent
              - 上左線就要ON VENT,唔理你MUTE唔MUTE
              - 唔好用外掛,咁樣冇意思
              - 入左團SER/MIX個陣要改團名
              - 14歲以上先可以入團
              - 盡量有STEAM
              - 睇清楚先好話人外掛
              - 唔好咁串咀,因為咁樣會令到個團有圈子.
              - 唔好雙團

本團成員:  團長:    nT. Unt1tl3DwOw~

副團長:    nT. LuLu*

總務:    nT. FaTBoy !

開SER人士:   ------

團員:   nT. 100cc~*
                         nT. ToX~*
                         nT. KeonG
                         nT. BB
                         nT. 1day
                         nT. Michael
                         nT. Ja Ball BaLL
                         nT. BlooDz

無論係唔係新手,希望學打MIX/想變強既朋友們,請加以下M群,因為我地好和氣,唔會嘈你,反而教你
之後係M群送出你既入團表格

入團後的名稱:
cs上線一日幾多個鐘:
Msn:
有冇咪/VENT:
有冇Steam(有就講steam帳號):
玩左MIX/MATCH幾耐:
住邊區:
幾歲:
咩上網公司:
開SER D人大約幾PING:

希望唔係全心入團既人,唔好玩我地..THX.

本團m群(唔係入團者勿加): group547461@msnzone.cn
回復

- 唔好用外掛,咁樣冇意思
咁你之前又收tommy)
唔好話冇
十幾個人都親眼見到^^
回復 支持 反對

某某路過 食花生 @@
回復 支持 反對

T0mMy?T0mMy冇外掛,佢咪FAT BOY LO,我睇住佢玩既.你地D人唔識睇外掛姐
至於佢俾BAC BAN左,請睇呢個 http://www4.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4003856&extra=page%3D2
回復 支持 反對

你話冇咪冇
自己知自己事
回復 支持 反對

如果tommy 外掛.....你同佢係non steam cs 打番場囉   
  0n9仔

我係佢屋企睇佢玩....你地班勁人玩咁耐CS都唔識睇
  盲就咪撚玩cs啦  
  一係用你個屎忽玩
回復 支持 反對

你同佢係non steam cs 打番場囉
你估我未同佢打過?
佢唔係我地教佢打mix 佢識咩黎?
唔好玩喇
回復 支持 反對

你同佢係non steam cs 打番場囉
你估我未同佢打過?
佢唔係我地教佢打mix 佢識咩黎?
唔好玩喇 ...
sonywang 發表於 26-9-2010 18:59

收皮啦柒碌宏
識玩cs洗唔洗比個獎你呀?
睇你個款 第時咪又係渣兜
回復 支持 反對

我都話去過佢屋企玩lol   
  你係咪盲+    我日日同佢玩..有時m6 睇佢玩都睇得出佢係聽到人係邊啦...
你玩左咁耐cs都吾知???  
你仲rubbish
   打mix  你吾講佢都可以搵人教佢...大把人教啦...!!
好似你咁咩...係5係都話人外掛  7.7
回復 支持 反對

回復 8# dropkick

讚好啦^^
回復 支持 反對