樓主: [U]n-[N]a.m.e.d
打印 上一主題 下一主題
收起左側

nT.團隊收打MIX人士(新手都可).

你同佢係non steam cs 打番場囉
你估我未同佢打過?
佢唔係我地教佢打mix 佢識咩黎?
唔好玩喇 ...
sonywang 發表於 26-9-2010 18:59

你以為自己好勁咩''
識小小,扮代表,冇料扮四條''
你教既人一定要係廢過你既?'
勁過你就話人外掛?''

人地唔識,你可以話人新手''
人地比你教識左,勁過你,就話人外掛''咩道理?''
嫉妒既心..人人都有,不過希望你唔好因為咁而屈人''

ToMMy  我以前都以為佢外掛''
但係你知唔知咩叫一山還有一山高?
自己唔識睇既'就上上網..睇下外國高手唔該'

唔好以有色眼鏡黎睇你[認定]係外掛既人'''
回復 支持 反對

搵到證據
link改左係下面
自己慢慢睇:handshake
如果你仲係要話有人用佢ac黎申請咁我吹你唔漲
回復 支持 反對

回復 支持 反對

外掛呢家野,DOWN既原因有幾種.
1.唔夠人打 2.好奇 3.睇下好唔好玩 4.睇下自己個SER防唔防到外掛 5.幫人DOWN 6.DOWN黎睇下點樣整出黎,點樣破呢D外掛
你估下我係邊種?..慘,俾你地搵到D傻仔野TIM..
其實我真係唔洗理你地,我已經含冤出左團,你地都係成隻狗咁咬住唔放,傻仔軒GOT1輸左又唔挶,見到我廢左又以為我冇用緊/扮野..其實我唔記得自己有冇DOWN到,不過你估下我用幾耐DEL左?7月13號,我眾未入你地團,眾係到開緊VLAN 槍SER,你估下8月中入團既我會唔會眾用緊外掛?會唔會用外掛用成個幾月?打MIX會唔會用緊外掛?..

都係個句啦..講左N次..我冇..就係冇..
回復 支持 反對

狗仔宏 捉CS外掛就係你ge生命?
你真係打算第時渣兜...唉 回頭是岸呀癲狗...
你ge人生唔好淨係掛住cs咁毒啦柒頭皮=[
回復 支持 反對

外掛呢家野,DOWN既原因有幾種.
1.唔夠人打 2.好奇 3.睇下好唔好玩 4.睇下自己個SER防唔防到外掛 5.幫人DOWN ...
T0mMy乂KinG 發表於 29-9-2010 19:05

哇 tommy哥你講野又幾頂引啵老友 你去咁多各大外掛論壇 又咩自描 又咩透視咁樣 話好奇睇下好唔好玩咁樣 仲要吹到幫人down << 呢個我笑了 ,,你仲叻到要破呢d外掛 有恆心 係好事 ! 乜原來用cheat要計月分 7月用自描 8月用3d 9月用steam 當然 你而家用緊steam係冇用cheat 你唔好唔記得你got 軒哥陣係用non steam 哥場我睇到 你係冇開野 但唔該你記住 我地話你既 係你8月頭 同我地mix用3d 1個月叫幾個月 我無言了..  仲有呢 唔好再搵埋d 無頭無尾既借口啦 姐係我dl完好多cheat 我就同人講 我dl左冇幾耐就del左架喇 你估而家仲會用緊呀?  你估你呢個邏輯合唔合理?@@
回復 支持 反對

狗仔宏 捉CS外掛就係你ge生命?
你真係打算第時渣兜...唉 回頭是岸呀癲狗...
你ge人生唔好淨係掛住cs咁毒啦 ...
dropkick 發表於 29-9-2010 19:10

拿 老友你咁講野就錯喇 打一打CS 見人用CHEAT 吊一吊人就第時渣兜 好一個神算師 唔俾個GOOD你都唔得啦係咪咁講先 掛住CS  HAHA 你咪又係打CS 講咁多做乜@@ 毒唔毒出到黎咪知囉 打一打CS叫毒 好野 GOOD! 姐係呢 而家人地用CHEAT 篤人出黎又話毒第時會渣兜 小心D好..
回復 支持 反對

哇 tommy哥你講野又幾頂引啵老友 你去咁多各大外掛論壇 又咩自描 又咩透視咁樣 話好奇睇下好唔好玩咁樣  ...
c0fe 發表於 29-9-2010 20:04

你係唔係睇錯左..我打個個係一般人DOWN外掛既原因有幾種,唔係我..
回復 支持 反對

拿 老友你咁講野就錯喇 打一打CS 見人用CHEAT 吊一吊人就第時渣兜 好一個神算師 唔俾個GOOD你都唔得 ...
c0fe 發表於 29-9-2010 20:07

又一狗仔v___v你同你主人聯群結隊係咁追咬人 我地都要小心D喎我覺得=[
回復 支持 反對

你係唔係睇錯左..我打個個係一般人DOWN外掛既原因有幾種,唔係我..
T0mMy乂KinG 發表於 29-9-2010 20:15

外掛呢家野,DOWN既原因有幾種. 一般人? WHERE? TOMMY哥你又玩9我喇
回復 支持 反對