查看: 11817|回復: 86
打印 上一主題 下一主題
收起左側

尖沙咀碼頭第三代(as_taxi_tsimshatsui3)(2/1前下載的請再下載)

首先恭祝大家聖誕快樂先, 下載之前, 請務必詳細檢閱下面的注意事項
注意事項(必睇):
1. 由於本地圖為龐大工程, 物件眾多, 因此去到巴士總站及天星碼頭時, 因太多物件聚集於同一角落, 所以順暢度可能只有25-30fps, 或者可能更低, 敬請原諒
2. 如果係同bot玩的話, 請務必使用.rar檔內的.nav檔案, 請勿使用cs自動生成的.nav檔案, 因CT會不懂行落去天星碼頭, 而T亦會自己跳落水, 最後浸死
3. 由於有部份地方的結構製作困難, 而程式不允許太複雜結構的關係, 所以有部份地方如天星碼頭及總站會做得不夠真實, 因此並不適合完美主義者下載

每隊可容納人數: 12人 (CT不計VIP, 只有11人)
VIP逃走區數目: 2個
VIP逃走區位置:
A     天星碼頭往灣仔方向右邊入口 (只限上層)
B     天星碼頭往中環方向左邊入口 (上下層皆可逃走)
地圖時間: 夜晚 23:00
準確地點: 尖沙咀天星碼頭+巴士總站+星光行(商場)
T起步點: 天星碼頭 CT起步點: 星光行三樓
地圖故事:
特首當奴和夫人想著一齊到星光行三樓度shopping
點知shop完之後, 懷疑有恐怖份子想暗殺佢
於是佢call一大班警察到場保護佢
陸路已被恐怖份子搞到癱瘓哂
只有以水路逃走
點知又比恐怖份子守住
唔知飛虎隊可否護送當奴到碼頭上船呢?

呢幅地圖都算係小弟做左三年地圖以來, 最困難同埋最龐大的工程
當中亦都學左好多野, 包括整靜態model, 進階的hlrad settings等等
所以小弟輸出呢幅地圖要用左足足8日的時間
而本地圖將於12月25日, 即聖誕節, 發佈比大家下載
請大家密切留意
以下為最新截圖

天星小輪(有內籠)model已經成功轉檔:

Download Link:
(解壓縮所有檔案及資料夾到C:\valve\cstrike內)
Download

Next Map:
惠康及百佳超級廣場地圖 (de_taxi_parkandwell)
預計將於3月推出
回復

好地圖喔....希望以後再發自己的
回復 支持 反對

好得啊 勁似 樓主一定比左好多心機去做 咁我收左佢了
回復 支持 反對

多得你 使我唸到拍咩
http://www.youtube.com/watch?v=YTr0dI0YNCQ
想睇就睇
回復 支持 反對

呢個地圖我鍾意
回復 支持 反對

thx~~~~~~

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
LSM -5 無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

正呀thxxxxxxxx

評分