打印 上一主題 下一主題
收起左側

小弟對八字略知一二,有興趣既可以入來~

出生日期:1995/9/1
出生時間:11:57 p.m

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
chipmunk123 + 20 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

出生日期:1995/9/1
出生時間:11:57 p.m
xdkeung0401 發表於 23-4-2013 01:59

開朗豪爽,行動迅速,虛榮心同自尊心都比較強,唔鍾意受人指使...
為人比較大方,唔會計較瑣碎既事,有時候會有D浪費...
不擅隱瞞,多會喜惡形於色,容易俾人睇穿~
待客親切,容易寬恕人,容易得到人地好感,手腦靈活,鑽研力專注~
做事心急,會變得衝動,回報反而會唔理想,亦都容易令人欠缺安心...
有同情心,但係另一方面又會防範人,驚好心冇好報,而且心裡面總會有種唔服輸既心態...
觀人於微,容易見到人地既缺點,亦都會有批評人,暗串人既傾向,一個不留神可能就會留低壞印象,不過亦都會有浪漫同埋完美主義既一面~
係消費方面會有D思想矛盾,一方面會追求某樣野,想得到佢;另一方面又會唔捨得花錢,所以經常都會係消費買野方面問朋友意見...
缺點係有D情緒化既脾氣,有時候會自作聰明,比較兩面極端...
~唔準勿插~

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
chipmunk123 + 40 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

幫人問
出生日期: 1999-03-16
出生時間: 早上3-5點

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

幫人問
出生日期: 19990316
出生時間: 早上3-5點
細魂a0a 發表於 27-4-2013 22:50

溫和保守,設想周全,意志堅強,膽大心細,心思細密,好少感情用事~
對人熱情,有同情心,聰明,而且有耐心,俾到人一種溫暖既感覺~
做事識得貫徹始終,不過自尊心強,有時候會唔係咁容易妥協,唔容易同人協調,而令到自己孤立...
識得顧全大局,有情有義,有時候寧願自己蝕下底,有D雙重性格,好多時都只係表現開心一面俾人睇,真實個面會收埋...
當見到現實同理想出現距離個陣,往往會為左目的而變得不擇手段,而且亦都有驕傲好勝既心態,所以唔係咁容易認錯,不過就會自我反省...
缺點係凡事考慮太多,會有D猶豫不決,甚至會鑽牛角尖...
~唔準勿插~
回復 支持 反對

溫和保守,設想周全,意志堅強,膽大心細,心思細密,好少感情用事~
對人熱情,有同情心,聰明,而且有耐心,俾到人 ...
~蛇仔~ 發表於 29-4-2013 16:23

佢話其實佢都幾大意btw 都有9成中左
回復 支持 反對

佢話其實佢都幾大意btw 都有9成中左
細魂a0a 發表於 29-4-2013 17:26

哈哈~
THANK YOU~
BTW,9成中左點解咁既口面
回復 支持 反對

回復 846# ~蛇仔~

我幫人問架估唔到可以咁準姐
樓主可以出去開鋪頭做生意
回復 支持 反對

回復  ~蛇仔~

我幫人問架估唔到可以咁準姐
樓主可以出去開鋪頭做生意 ...
細魂a0a 發表於 30-4-2013 17:13

哈哈,過獎喇~
回復 支持 反對

蛇仔SOR -_-
唔記得同你講D野,幫我同佢係兄妹關係,幫我同佢測多次PLZ >_<
出生日期:1998年4月4日  時間:早上
-------------------------------------------------
出生日期:1999年7月1日
時間:夜晚

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

蛇仔SOR -_-
唔記得同你講D野,幫我同佢係兄妹關係,幫我同佢測多次PLZ >_<
出生日期:1998年4月4日  時間:早 ...
monokuro0404 發表於 10-5-2013 17:56

驚講錯,有冇可能俾埋準確時間?
回復 支持 反對