打印 上一主題 下一主題
收起左側

[絕對原創] 超級市場 (de_taxi_parkandwell) 地圖已經公開下載

本地圖於4月10日正式推出, 下載之前, 請務必詳細檢閱下面的注意事項
注意事項(必睇):
1. 由於小弟技術有限, 所以有某部份地方整得唔夠真實, 同埋貨品的擺設亦有好多不符合現實的佈局, 所以並不適合完美主義者下載
    所以敬請各完美主義者在此發表偉論, 否則本地圖會被刪除
2. 如果係同bot玩的話, 建議使用.rar檔內的.nav檔案, 因使用cs自動生成的.nav檔案的話, bot就不會經商場穿梭百佳同惠康

每隊可容納人數: 15人
炸彈放置區: 2個
炸彈放置區位置:
A     百佳超級廣場護理用品貨架
B     百佳超級廣場蔬菜部
地圖時間: 凌晨 01:00
準確地點: 百佳超級廣場+惠康超級廣場 (只限設計擬真, 佈局現實並不存在)
T起步點: 惠康超級廣場日常用品貨架 CT起步點: 百佳超級廣場蔬菜部
地圖故事:
話說香港活躍社團新X興社不滿香港首富李+X掌控香港經濟
於是派人去炸左佢旗下其中一間百佳超級廣場
以示抗議, 同時彰顯殺一儆百的效果
不過, 李+X亦早派遣同佢有勾結的政府幫手
而政府當然派出飛虎隊阻止該社團份子完成任務
誰勝誰負??? 冇人知, 只有佢地先知

呢幅地圖結構上及製作上比之前幅尖沙咀地圖簡單得多
但最困難的偏偏是貨品的材質製作
呢度最哂我時間
而且學業事業兩樣忙
亦都係唔能夠向三月期間出街的原因
直至到今日的起心肝, 整埋其他的貨品
先至正式出到街
希望大家比面啦
以下為最新截圖

下載指示: 解壓縮所有檔案至 C:\Program Files\Valve\cstrike 內
Download

Next Map:
怡情小島地圖 (cs_taxi_island)
係關於香港某個小島的, 將於五月中推出
回復

樂古冇人要,hkcdc個個都要
回復 支持 反對

比你msn我 我想你幫我整地圖
回復 支持 反對

比你msn我 我想你幫我整地圖
yeungchun2 發表於 11-4-2011 17:18

你去佢個網 問佢囉:lol:lol
唔知問唔問到啵
http://hkadbus.com/taxicsmap/
回復 支持 反對

有無msn.yahoo之類丫
唔該!~
回復 支持 反對

THX!

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
wilson409 -5 無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

得百佳冇惠康
回復 支持 反對

3Q...我要正番個Server先
回復 支持 反對

looks very nice ar..let me try!
回復 支持 反對

嘩,好正用在伺服
=.=係人地話想用我先用
回復 支持 反對