打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 楓谷一些小問題想問

6樂點
1.我想問我係同一個AC同一個SER到,D點數裝可唔可以用倉庫又一個角色讓給另一個角色?
2.煉獄巫師點+點?(即力量個D)

3.我玩雪吉拉定電擊象好?

PS:唔該大家!!

最佳答案

查看完整內容

1. 用唔到倉庫傳 , 但係可以用商城個物品欄比第二隻人 但有部份種族(野人,龍魔,反抗軍 同 皇騎) 佢個商城物品欄唔係共通 , 呢點要注意 2. 總幸 = 自身lv + 3 , 因為一般杖既幸需要係 lv + 3 如果你有能力 , 可以用裝谷少少幸 , 其餘點加係智到 力敏唔使加 3.各有各好 , 雪吉拉係全台服人流最多 , 但港人較少 電擊象係最多港人既服 , 但人流較少 想 熱熱鬧鬧 定係 熟悉環境 , 請 ...
回復

1. 用唔到倉庫傳  , 但係可以用商城個物品欄比第二隻人
     但有部份種族(野人,龍魔,反抗軍 同 皇騎) 佢個商城物品欄唔係共通 , 呢點要注意

2. 總幸 = 自身lv + 3  ,  因為一般杖既幸需要係 lv + 3
     如果你有能力 , 可以用裝谷少少幸 , 其餘點加係智到
      力敏唔使加

3.各有各好 , 雪吉拉係全台服人流最多 , 但港人較少
                        電擊象係最多港人既服 , 但人流較少

想 熱熱鬧鬧 定係 熟悉環境 , 請各下自行斟酌
回復

1:l睇你係味冒險者,只有冒險者先得
末日職係唔得

2:煉獄係法師,主要加智,副屬係幸(穿裝用)加到夠穿裝就得 (有心升到去要加到/裝頂到165幸(不過果陣係163lv了....)
3:電擊象: 賣點(搵我~)換錢易d 雪吉拉唔多港人
回復