打印 上一主題 下一主題
收起左側

我好煩..我想知佢有冇鍾意過我...

關閉 [複製鏈接]
我E+中三...請高手求救
有一日..我去學結他..等緊到我學果陣..我就心血來潮想同佢講我鐘意佢...我就SEND左個SMS同佢講...
其實我好鐘意你.你做我女朋友好唔好..
之後佢就好懷疑咁SNS我話..真架??係唔係你既錯覺...
我就話唔係..佢就冇回我一陣~~之後
佢就話.我唔岩你架..你好快會對我冇感覺
我就問佢得唔得...
佢冇拒絕又冇答應...
之後我就同佢講..我見到你同其他男仔玩會呷''草''+我想擁有你之類既野..
佢又冇回我喇...
之後我就講..如果你唔鐘意我.我以後唔會煩你喇..呢個SMS可能係最後一封SMS
之後佢就SEND左:咩你咁冇信心..咁自卑..咁易放棄架...
之後佢又SEND左..我只係多男仔FD.冇個鐘意...
咁我就問..咁你可以做我女朋友嗎?
佢就講..唔想拍拖住..因為有野煩
我就話我可以幫你分擔..我可以等你..
佢話..唔好等喇..我怕會浪費你既青春會怪我...
我就話..我唔會怪你..因為我真係只係鍾意你一個...
(結束對話)
之後返學我發現我地玩得比我未表白果陣癲好多...
我未表白之前只係係咁依傾2句..
但表白左之後又玩''督''佢條腰..扮打交...
我想知佢有冇鐘意過我...
回復

我諗個女仔應該對你只有好感 味去到鐘意既地步

甘想知你去問佢:
你鐘吾鐘意我啊!!!! 我真係好想同你一齊架
你係鐘意理得佢鐘吾鐘意你姐 吾易放棄先會得到成果架嘛
回復 支持 反對

那些年唔係有一講?
曖昧比戀愛重好
回復 支持 反對

同志....我同你嘅經歷好以....
我而家都係咁
唯一唔同嘅係我同佢拍過拖一個月

雖然我而家都唔知點做好....但係你應該同佢keep住而家嘅relationship
你同佢拍拖未必係好事
回復 支持 反對

篤人條腰..成個咸濕佬咁x_x
玩得咁埋,擺明俾位你入啦
回復 支持 反對

我吾想拍拖=[依家=[
幫你吾到=[

佢可能同你吾熟,想玩熟少少,知你為人=]
小小心心啦小朋友xd
回復 支持 反對