查看: 42147|回復: 69
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[教程心得] 「星星之火,可以燎原」

各位大家好,首先好多謝Nakuz俾左一個機會我,為一眾長期支持樂古既巴打服務,小弟自我介紹先,我任職於某4G電訊公司 Sales Executive ,尊業對於各類手機上台服務或二手手機回收行情,最新手機行情,希望會為大家提供多一個渠道有關方面查詢,亦希望來緊有機會為樂古巴打提供低由市價手機優惠。初來報道,希望大家多多支持!!!如有任何查詢可留言俾我,我會盡快回覆各位!

*03\09###提一提各位巴打想出機或轉台,就唔好轉住啦!因為來緊會有更多優惠啦!更多新款手機上架。
**17\09###各位有意訂購iphone5就請留意,如想知道iphone5月費plan可whatsapp me 90799719 我會盡快樂意為你解答。
***06\10###各位Nakuz巴打請留意今日起幾日,凡有信用卡者,123台可以做到約平均$140元,無限4G上網,3900全基本分鐘。有意請快whatsapp 9079 9719 me
回復

你好呀
你係邊間分店做?第日可以黎搵你~
回復 支持 反對

好啊!我唔需要落舖既!係總部返工既!有需要隨時揾我~我會做多d 平plan,多謝支持先!
回復 支持 反對

會唔會有員工價既Plan比我地架xd
回復 支持 反對

回復 4# 黑夜舞魂

員工就無啦!因為要真係員工嘛,不過可以做平個月費既!
回復 支持 反對

回復 5# jason_chan

就咁買手機有無平@@
回復 支持 反對

回復 6# 黑夜舞魂

當然有啦!平過出面啊!
回復 支持 反對

回復 7# jason_chan

例如呢@@平幾多
回復 支持 反對

回復 8# 黑夜舞魂

例如現時最hit samsung S3 我可以做到4750 行貨有保養,iphone4s 16G 4850 行貨有保養
回復 支持 反對

回復 9# jason_chan

咁請問Samsung Galaxy Ace Plus 就咁買可以做到幾錢, 我家人有興趣
回復 支持 反對