打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 離別

有好多野都係無法同時兼顧,捨棄在人生中可算是家常便飯,最緊要拎得起,放得低,適當時候做適當野
聶羅阿瑪特 發表於 15-8-2013 00:24

嗯 過去的我曾經放棄埋娛樂時間服務你地
不過......我不認為現在的樂古值得服務
你做得耐就會明白,尤其係8周年
上次7周年活動完左後有幾個重要人物走左,原因同我今次走其實差吾多。

吾想打咁長 遲D先再打

我驚FB都搵唔到你
tommy005066 發表於 15-8-2013 00:37

其實我很少用FB的......會在FB pm我的人90%都是版主們

唔做版主
但是巨商係咪會玩落去?
你拍D片幫到好多冇神既新手 打勁怪
唔好退巨LA
Theresa@kitying 發表於 15-8-2013 00:46

玩左巨商玩左真係5年+了
差吾多咩都玩過(我估一半都有掛)
未玩過的睇片頂上(以前真係好多片睇)
日日毒住個mon打食魂黑男 你估吾悶咩(我最討厭)
巨會退(間中上下) 片會照拍....
不過呢...我真係吾知你地想睇咩 在我能力內的話盡量都拍拉(技術不好...請勿見怪)
想睇咩隨時pm我就可以了 我不是那種admin

希望你有機會再次做番巨商既版主 為我地服務
HeArtb. 發表於 15-8-2013 00:46

就算我吾做巨商版主(其實一個月都無),都可以係其他方面幫下手
無人話版主一定係管版的 可以搞下活動/其他
呢度其他版主對我都好好 歡迎我搞活動等等

命裡有時終須有.命裡無時莫強求
GOOD LUCK
lhp199433 發表於 15-8-2013 00:46

君子求諸己
既然別人的環境容不下,那麼只好自己作出改變

希望可以再次與你合作
巫哥 發表於 15-8-2013 00:53

感想後補 打咁多cm都係要時間的

離別就是新的開始
kafu1234 發表於 15-8-2013 01:11

嗯 時間的巨輪在轉
說不定我回來之後巨商是韓國綜合網遊(現在是#28嗎?)

一路順風 樓主
205813689 發表於 15-8-2013 08:05

先謝謝了

吾好比遺憾自己 一路好走 我地樂古既成員每一個都會系背後支持你
HeArtb. 發表於 15-8-2013 08:11

嗯 可能有人會話我儍 明明有一個晉升機會在眼前都吾用
不過既然心不在,我也不想掛名吧
樂古掛名版主其實是好多 只係管理員對於失職版主的定義定得太鬆
版主人數係好多,但其實真係有做野的人吾算多
吾好以為8周年真係咁輕鬆 由寫PLAN改PLAN到實行 逐個/期活動睇(成百個) 到統計派獎勵 數泥數去都係十隻手指數得完

一路走好啦天天情大佬
chipanff 發表於 15-8-2013 10:54

我只是無名小卒 何來大佬?比我大的人多的是
回復 支持 反對

你做得耐就會明白,尤其係 ...
14588563 發表於 15-8-2013 11:08

+油呀^^你後年就DSE
呢家你有更多既時間去溫下書
我估你應該拎5個5** 2個5* 啦
回復 支持 反對

網絡遊戲,可能是年青人們的回憶。

不經不覺,原來已有七八年時間。從當初的無名小卒,到了現在,其實得來 ...
14588563 發表於 6-8-2013 04:44

"在遊戲中得到勝利,又如何?一切只是虛幻的,當你在遊戲中得到更多,在現實生活失去的,也只會更多。"

十分認同
我用係巨商都唔小時間 得到快樂同時失去左好多野
唔係唔可以有娛樂 但係適量便可 影響到學業 工作就已經過左火
畢竟電子/電腦遊戲只係一堆數字 不論佢幾有趣 幾好玩只係d虛幻 捉摸唔到既野

所謂 得.失
"得到的同時意味著失去,失去的同時也意味著得到。"
回復 支持 反對

回復 1# 14588563

一路好走
歡迎加入大軍
回復 支持 反對

good luck and all the best!
回復 支持 反對

你做得耐就會明白,尤其係 ...
14588563 發表於 15-8-2013 11:08

我明白你講咩
回復 支持 反對

+油呀^^你後年就DSE
呢家你有更多既時間去溫下書
我估你應該拎5個5** 2個5* 啦 ...
ken146539 發表於 15-8-2013 12:21

你連年份都搞錯 無眼睇
要沖都先沖core..3x無人睇的

"在遊戲中得到勝利,又如何?一切只是虛幻的,當你在遊戲中得到更多,在現實生活失去的,也只會更多。"
十分認同
我用係巨商都唔小時間 得到快樂同時失去左好多野
唔係唔可以有娛樂 但係適量便可 影響到學業 工作就已經過左火
畢竟電子/電腦遊戲只係一堆數字 不論佢幾有趣 幾好玩只係d虛幻 捉摸唔到既野

所謂 得.失
"得到的同時意味著失去,失去的同時也意味著得到。"
yiu001 發表於 15-8-2013 16:07

嗯...我好欣賞你(尤其拍片) 咩都拍番堆
得閑上番巨打下怪...吾洗多 打過就算

一路好走
歡迎加入大軍
s2003045 發表於 15-8-2013 19:31

回某拍片者
是失業大軍嗎?

我明白你講咩
billytsang 發表於 15-8-2013 20:41

自己心照

good luck and all the best!
閃靈* 發表於 15-8-2013 20:39

不過我真係好佩服你的辦事速度
即日處理申請 又咁快搵到人頂我個位
回復 支持 反對

網絡世界
不在乎天長地久
只在乎曾經擁有
祝福你
回復 支持 反對

再見吧
有空RC吹水阿
回復 支持 反對