打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 求明女兵陣

10樂點
乜都得,可以有神無神,要谷得打得,想俾多d,但唔夠樂點俾,希望大家幫手諗下。

最佳答案

查看完整內容

燕,祖,項羽,天使 主用獨弓頂下怪 會轉國既 最好要埋王巨 金時 神既有錢就馬 冇咩錢就 虎先 (但一定要有祖,見D人都係生死佢) 其實祖要唔要都得 有天使既話 明女回得多 6000法 回4800 加上高等王巨金時 如果冇神既 祖換莫2好過-- 項羽打怪真係幾勁下 如果係我整個頂怪帥好過 祖都係打王先用到 但我打米王 玄都冇生死都唔死 ...
回復

燕,祖,項羽,天使 主用獨弓頂下怪
  會轉國既 最好要埋王巨 金時
  神既有錢就馬  冇咩錢就 虎先 (但一定要有祖,見D人都係生死佢)

其實祖要唔要都得  有天使既話
明女回得多 6000法 回4800  
加上高等王巨金時

如果冇神既  祖換莫2好過--
項羽打怪真係幾勁下  如果係我整個頂怪帥好過
祖都係打王先用到  但我打米王 玄都冇生死都唔死

評分

參與人數 1樂點 +30 收起 理由
jacky123200 + 30 熱心協助

查看全部評分

回復

五神+金+巨+象+mp女+項羽+孔明
差不多吧XD
<<<亂吹的
回復

馬龍燕金巨孔天使祖
回復

金+巨+頂羽+燕+祖+孔 麒麟 青龍 玄武。
回復

我明女金巨項羽莫馬車天使 都ok好打人馬果d怪
回復

SOR...晴妹的答覆最好囉///
回復