打印 上一主題 下一主題
收起左側

樂古已死

感覺樂古就收檔
望下隔離2K壇 老闆有心搞係唔同啲
神乂怒火 發表於 18-10-2013 04:14

實際上係game壇衰落你入去2k聊版 人流比以前都少十倍
回復 支持 反對

E架沒咩GAME 吸引到人去玩,個個都只係識玩手機,出APP差唔多樂古
回復 支持 反對

wow...好耐無入黎, 無諗到表面上睇落個殼都係為中小學雞入黎ge壇,
原來中間已發生什麼whatsapp事件...

好難得見到有一個post有咁多版主講野...

其實,講得岩, 呢到個客路窄, game壇, d小朋友都無可能打足一世,
人大左, d人都會走, 呢到d話題, 久唔久就又翻見一次,
少了新思維, 不進則退,
以前我真係好覺得樂古係靠aoc同cs走出黎..
自己唔打online game, 以前都會響到日日上黎, 而家一年都唔知有無十次...

上得黎, 都只係因為我的最愛入面我仲未刪nakuz, 真係悶到無野做, 入黎睇下有咩亮點咁樣...

講真, 響到都已十年...好多野都睇透左, 做咩仲有d咁熱血的人對網上的東西咁認真呢..
回復 支持 反對

依家香港多人上的論壇都冇乜邊幾個:(
回復 支持 反對

wow...好耐無入黎, 無諗到表面上睇落個殼都係為中小學雞入黎ge壇,
原來中間已發生什麼whatsapp事件...

好 ...
Roy 發表於 21-10-2013 18:44

樂古發現到E+咁 系因為跟唔上

現在手機版既潮流同大勢

眼見 有少數論壇出左手機版 都仲有唔少人上:victory:

只不過系廣告位少好多

MAY BE搵少D錢姐:O
回復 支持 反對

現在手機版既潮流同大勢

眼見 有少數論壇出左手機版 都仲有唔少人上:vict ...
godoslaw 發表於 22-10-2013 17:01

吾會搵少左...你用手機app留到人的話...個堆人有電腦個陣都會上下電腦版掛
回復 支持 反對

現在手機版既潮流同大勢

眼見 有少數論壇出左手機版 都仲有唔少人上:vict ...
godoslaw 發表於 22-10-2013 17:01

你意思指人地廣各位少d, 可能係搵少d咁解?

其實人地d廣告係大好多, 收得貴d咁解
睇下u-want咁...無咁多彈出黎ge廣告,幾順眼咁, 係因為d廣告費貴d, 同埋多元化一點吧
回復 支持 反對

睇下u-want咁...無咁多 ...
Roy 發表於 22-10-2013 22:43

各有各做法

不過E+我地 輸起跑線上

想追都追唔到

好似 APPLE /SAMSUNG

VS NOKIA / BLACKBERRY 咁

NOKIA 比 MS收購左 (其實MS都步緊後塵)

BLACKBERRY 都賣緊盤
回復 支持 反對

吾會搵少左...你用手機app留到人的話...個堆人有電腦個陣都會上下電腦版掛 ...
14588563 發表於 22-10-2013 21:43

正解

所以其實有機會增加廣告收益
回復 支持 反對

睇下u-want咁...無咁多 ...
Roy 發表於 22-10-2013 22:43

佢至少識跟市場潮流去發展,搞到都仲有人流,佢識搵D裝合作,宣傳自己都唔錯
回復 支持 反對