打印 上一主題 下一主題
收起左側

[AN]Showbow賺錢APP!!!!

【語言】 繁體中文
【軟體名稱】 Showbox
【版本信息】 1.2.4
【文件大小】 4.1M
【更新日期】 2013-10-18
【使用權限】 免費
【系統要求】 Android 4.0 以上
【下載】https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miidow.showbox

本人邀請碼: 8z7yi6Q  (入左之後我你都會有錢收 好似有150)

香港第一款可以令你賺錢的App!安裝Showbox Android App之後,應用程式會將最時尚、最有創意的廣告、資訊(包括Events、新聞、有趣Video等等)、新App推薦等,展現在你的手機解鎖熒幕,你每次開機只要向往常一樣輕輕滑動unlock熒幕,就即刻有錢落你袋!

(Showbox目前已經獲得Samsung、Sony、BMW、Audi、Lexus、Timable以及各大電影推廣公司的廣告訂單。)

每推薦一位朋友成功註冊,可以立即獲得高達HK$20的獎賞!:lol:
同時,Showbox為用戶準備了豐富的兌換方式。用戶可以選擇提款至PayPal或充值手機電話費。除此之外,用戶還可以將每天unlock存下來的錢,捐贈給慈善機構。這樣每天不僅可以為自己存下一筆財富,更可以為慈善機構存下一點愛心。:loveliness:
回復

你搵左幾多;P
回復 支持 反對

岩岩開始玩 得果幾百
回復 支持 反對

回復 3# aR_kwan

咁work唔work嫁@@
回復 支持 反對

app版 層壓式宣導手法
回復 支持 反對

點比錢你..
回復 支持 反對

咁簡單就有錢賺?
回復 支持 反對

老老實實 岸久先真係會信 賺得個一百幾十不如自己出去打份工腳踏實地好過
回復 支持 反對

老老實實 岸久先真係會信 賺得個一百幾十不如自己出去打份工腳踏實地好過 ...
菜蘭嘆世界 發表於 26-11-2013 18:41

我唔係想幫樓主...
但係如果呢D APP 係真係賺到錢...
我又覺得賺一百幾十都係錢,況且又唔係阻你好多時間...

但係大前提個APP 真係唔係呃人....
回復 支持 反對