查看: 3315|回復: 45
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 巨商版主在此祝各位會員復活節快樂!

關閉 [複製鏈接]
樂古近年來人流愈來愈少

我亦都潛左水都成年

不過近排活躍返係因為台巨既出現

我玩台巨 但我無因為台巨而放棄港巨

其實我玩港巨咁多年 又無可能話放棄就放棄

始終所有美好既回憶全部都係港巨帶比我

識既人同事 每一座城 每個NPC既樣 講既每一句野

雖然唔可能話記得一清二楚 但你一講我就一定醒起

好啦 回憶既野講住咁多先

----------------------------------------------
在此帖留言一句祝賀說話將會得到一百樂點作為獎勵

每人只限加分一次 祝各位復活節快樂!
返工既升職加薪 返學既成績名列前茅!
回復

頭香---復活節快樂~
另外祝港巨都復活下多番D人~.~

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
初出茅廬 + 100 復活節快樂!

查看全部評分

回復 支持 反對

邊個SER岩新手?
邊個多人,少人?
THANK 耶穌, 假期
復活節快樂, 今年復活下年死多次再有復活假

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

祝各位復活節快樂!

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

巨商朋友復活節快樂

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

承你貴言啦我心目中最有價值既版主 話說你真係擔任版主好多年
希望成績真係突飛猛進啦 我都唔求名列前茅
Anyway 最重要既一句:巨商 復活節快樂
但願在天上的父親真係令真正繁榮鼎盛既巨商王朝復活重生吧
btw估到星仔你開襯呢味post都有樂點送 先留言等拎樂點是常識吧

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

聖誕快樂

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

支持港巨都支持樂古
樂古少人上真係唔清楚具體原因

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

祝各位復活節快樂~無論玩巨商,工作,學業都一齊順景~

樂古近年來人流愈來愈少

我亦都潛左水都成年

不過近排活躍返係因為台巨既出現

我玩台巨 但我無因為台巨 ...
滿天星 發表於 19-4-2014 22:14

隆山任哥隻NPC獬豸講哥D野最抵死~*

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

祝大家開開心心玩  巨商   

評分

查看全部評分

回復 支持 反對