查看: 1591|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

小小分享 由一開始接觸巨商到最尾退巨之前既相片

前前後後應該都玩左5 6年 當年都叫識到小小朋友 不過應該都無乜人記得我了(以前的我 可以成個月不見天日 除左拎MP飽藥果D之外 就只係匿係個瘴氣森林食雲同黑男永遠係我最好既朋友)
望番個AC 以前D POST 真係幾感觸 一個曾經令我可以一日沉迷14小時 仲要越玩越HYPER 既GAME要說再見了
其實之前都好想玩番 但奈何個AC係朋友給我 個身分證唔見左 GASH AC既PW又忘記了 成個AC咁就無左
無記錯既話 仲有百幾億 幾套200SETS 加小小裝 心血咁就全部付諸流水

當年空AC 4將位自己玩左年幾兩年 果陣都叫完成到自己目標 就係全陣200 之後都KEEP住玩左好耐好耐
廢話唔見講 PO幾張圖比自己回味下

邪雄亦都係我第一個算玩得較長時間既AC
無記錯既話 包團係我第二個入得耐既團第一個係冪冪愛居  依張圖係源自一個我08年既POST

09年的AC 就連我自己都唔記得點解我會無啦啦玩商2 真係完全無印象 我估自己果陣應該貪得意 可能玩左一個月唔夠就STOP左
睇番自己 D POST 真係感慨萬分
當年小學好似得05年第一次接觸巨商
轉眼間就十年 真係過得好快
QQ紫龍QQ係我玩得最長時間既AC 最後一
我既愛'象'
印象中主角打左百幾億經 隻象都打左過百億
打既就係食雲黑男
退巨前的我係神域團的^_^

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
C小旋風 + 15 最後的回憶

查看全部評分

回復

係圖見到自己 ;P
回復 支持 反對

哥時個團有幾多人....圖3哥度成堆喎.........神團
回復 支持 反對

哥時個團有幾多人....圖3哥度成堆喎.........神團
聶羅阿瑪特 發表於 3-6-2015 19:53

哈哈 果日攻完城 成班人影相
快樂的時光^^
回復 支持 反對

十卜十卜
雖然玩o左巨商無幾耐但都有感情
回復 支持 反對

@@我都唔記得
回復 支持 反對

=.=
可吾可以問下.張圖幾耐之前-.-
可能張圖其他人睇完就甘算..
旦系.對我黎講.我好珍惜.因圖中有好多當年童話既老朋友
回復 支持 反對

=.=
可吾可以問下.張圖幾耐之前-.-
可能張圖其他人睇完就甘算..
旦系.對我黎講.我好珍惜.因圖中有好多當年 ...
小南. 發表於 5-6-2015 00:58

hi 南哥3年半前
回復 支持 反對

hi 南哥3年半前
笨乂謙 發表於 8-6-2015 07:09

原來已經係3年半前既事..
回復 支持 反對

原來已經係3年半前既事..
小南. 發表於 9-6-2015 01:17

DEL
回復 支持 反對