打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 日本巨商 好像會考慮回收港服的數據?

回復 19# YoGil

加油,想當年向朵戰結果都係慢慢爭追番黎
回復 支持 反對

回復 20# 神之息

只係睇唔過眼, 好多人努力爭取, 有班友只係識得打擊人既信心同希望
一個簡單比喻, 患絕症九死一生之時, 佢地可以選安樂死, 但係唔代表其他人唔可以繼續為生存而努力至最後一秒!!
回復 支持 反對

回復 22# YoGil

但係好多人放棄左......日巨台巨要人數多先決定到
回復 支持 反對

回復 23# 神之息

佢地可以放棄, 但問題係點解要打擊到其他人都要放棄呢 ~
回復 支持 反對

回復 24# YoGil

當年個單野點樣推翻????????
回復 支持 反對

回復  神之息

只係睇唔過眼, 好多人努力爭取, 有班友只係識得打擊人既信心同希望
一個簡單比喻, 患絕症 ...
YoGil 發表於 6-6-2015 12:50

作為日巨玩家,個人立場唔希望日巨接收港巨數據。無論係保留咩都好,外掛都係直接得益。樓主話保留兵陣去150-200LV
外掛幾多個帳兵陣有200LV以上我唔清楚,但我知道一旦接收數據,即代表港巨外掛都會同一般玩家一齊移民。影響有2方面:

- 既不能入鄉隨俗,又主次不分
台巨係台灣人主場: 大聲公 用廣東話買賣 多不勝數。或者心聲係:「我玩台巨,台灣人要感恩啦!咁少台灣人玩」
我唔想見到日巨 愈來愈多繁體字及英文,因為日巨係日本人主場,唔好做蝗入侵人地主場。入鄉就要隨俗

- 中華惡習甚多(既指中國人又指香港人)
乞討,求帶,亂搶城,掛機阻人入怪等情況 無人希望日巨 變本加厲。
無錯,依家都有,咁係因為依家都已經都一班唔守規則既中華。

港巨要執笠固然大家都好唔開心,覺得好可惜。但係,事實就係事實,人地日巨係好客氣拒絕你。
回復 支持 反對

作為日巨玩家,個人立場唔希望日巨接收港巨數據。無論係保留咩都好,外掛都係直接得益。樓主話保留 ...
imDaedalus 發表於 6-6-2015 16:31

呢樣野發生既機會率應該會比較少吧,日巨都唔會接收有問題既數據啦。佢接收左=日巨摺埋 佢唔會傻到日日維護x個小時掛,希望呢樣野唔會發生係日巨出現。
回復 支持 反對

作為日巨玩家,個人立場唔希望日巨接收港巨數據。無論係保留咩都好,外掛都係直接得益。樓主話保留 ...
imDaedalus 發表於 6-6-2015 16:31

同意
回復 支持 反對

依家大部份日巨玩家都好有質素.
我都唔希望大量港人湧入破壞左個平衡
回復 支持 反對

回復 29# 肥_文

台巨都唔想啦-,-我個個放左幾多錢入去玩台巨按收左港巨我地咪=傻仔同咪E家731收檔都令台巨封書果D升哂雀石40E升到E家100E啦
回復 支持 反對