查看: 6048|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 2/24 18:00 巨商港服 新增蚩尤伺服器

親愛的《巨商》玩家您好:

本週02/24(三)早上10:00~下午14:00 ,全線伺服器將停機進行4個小時的更新維護作業(部分官網內容亦將一同進行維護作業);維護作業如能提前完成,將會再於官方網站公告。

本次例行性維護外,額外事項內容如下:

1.新增蚩尤伺服器(2/24 18:00開啟伺服器)

2.配發內容:  【國家代表隊】、【有情有義還有禮】 得獎名單

特別提醒:請各位玩家務必於伺服器維護前盡快離線,若因未於維護關機前離線而導致維護開機後進入遊戲時發生物品異常或消失的情形,官方將不予進行後續處理。

如您仍有其它疑問,歡迎您利用官方網站->會員中心->WebMail(1:1)系統進行回報(http://www.hkgersang.com/cs/webmail.html) 進行諮詢。

服務專線:(02)2656-0667   (服務時段:每日下午14:30  ~  晚上23:00)
傳真專線:(02)2656-0381   (傳真時段:每日24小時接收)

Playwith 巨商營運團隊 敬上

準備等合服!!! 投左城,廠既 準備又比Playwith呃一次吧 
回復

Haha笑死
回復 支持 反對

出完 遲下一定好似台巨咁合服
回復 支持 反對

笑死人,好笑冇去港服啦~遲下又變到青龍咁嫁啦
回復 支持 反對

玩都唔玩啦
實變青龍 SER
之後HK SER就同TW SER 個結果一樣...
外掛又唔捉
密左佢 佢都可以唔捉 唔走去封人
由得外掛係到打怪
回復 支持 反對

其實我唔明點解仲會玩港巨 外掛又冇心捉 又LAG
台巨合服搞到咁多人無啦啦損失慘重 冇理會過玩家付出過既心機同金錢
根本就當人係傻仔咁呃錢
寄信去投訴有咩用?玩家繼續課金 普雷一樣錢照收 洗咩理你地D投訴
集體抗爭 齊齊罷玩唔課金 先係出路
比人當傻仔呃錢 恰到上心口 人地心諗你班人投訴完咪又係繼續玩 我錢就照賺
同宜家香港人比港共恰一樣 知道比人當傻仔恰 都可以當冇事 和和理理整個投訴信就算?有咩用
回復 支持 反對

其實真係冇咁多人玩
回復 支持 反對

真係覺得冇必要囉...台巨咁多人最尾又係合服

港巨出ser2真係叵心可測

目的1:出新服可以昆d過去既人水

目的2:後尾合服兩邊一齊掠水
回復 支持 反對

開SER其實有原因

舊SER多外掛多到成個SER係LAG既 主機唔加開

咁主機唔開唔想洗咁多錢,最解決到問題既方法就係開多個SER分開人流,

分開外掛刷錢, 所以係對港巨完全失望 收左咁多億60蚊1億,1日變賣31蚊

大家都明既, 台巨先係親生仔 港巨係呃下港仔錢咁解

只留城, 但對港巨唔會抱有任何希望 留名睇港巨子彈跌到幾蚊
回復 支持 反對

玩商二10個有9.9個都係搶廠為賺錢
岩岩開SER搶廠既時候就多人到死SER
搶_完廠 個SER咪變返綠色燈
宜家商一個個係到放商二廠
除左笑 我都唔知講咩好
回復 支持 反對