打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] [聯署]投訴成個禮拜毫無進展,強烈要求巨商版版主小研下台!

關閉 [複製鏈接]
笑左 原來書都未讀完
仲以為已經去到讀社會大學階段
回復 支持 反對

笑左 原來書都未讀完
仲以為已經去到讀社會大學階段
lugia 發表於 10-3-2016 23:54

下我從佢既言行我以為係有十層八層樓渣手
飲住咖啡既上流人士玩巨商炸喎
回復 支持 反對

呢位版主處事手法同態度都好有問題:handshake:

btw 之前見過佢想申做超版 :sleepy:
回復 支持 反對

下我從佢既言行我以為係有十層八層樓渣手
飲住咖啡既上流人士玩巨商炸喎 ...
Lkyb 發表於 11-3-2016 00:34
sosad 未讀好書就唔好打機 比心機讀書啦
3月份都開始忙嫁喇 又midterm又presentation又assignment 我係過來人都好明白;P
回復 支持 反對

食花生睇戲:)
回復 支持 反對

3月份都開始忙嫁喇 又midterm又presentation又assignment 我係過來 ...
lugia 發表於 11-3-2016 01:01

你識條鐵咩 我見過佢係投訴個陣係咁回覆人地個POST架
但係佢就係咁岩無時間覆投訴咁囉 版主丫嘛 公務繁忙
回復 支持 反對

學業繁忙係投訴帖最後個個回覆講

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
foolruner -20 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

姐係唔係話幫邊個,
我諗求其搵個人睇到呢翻說話都覺得有問題啦,
講埋哂啲令人唔舒服既說話,果個仲要係版主黎...
講真啦~仲難聽過粗口!仲要一句道歉都無...
真係阿豬阿狗都可以做版主...
BTW,你讀得書又點,高學歷又點?
依加咩年代呀,見到你呢啲懶係上流社會既人真係好嘔心,
咪忘記你身處呢個地方係香港呀!幾多大學生冇野做呀!
分分鐘小學畢業做緊地盤果啲都3,4萬個月呀!
而你?仲係還緊錢比正苦渣!
你估真係個個好似_王所講,要洞悉先機先搵到錢呀?
咪FF啦~
當然,如果你有父幹我就吹你唔帳啦!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

3月份都開始忙嫁喇 又midterm又presentation又assignment 我係過來 ...
lugia 發表於 11-3-2016 01:01

版主之少應該道歉, 他說話意思態度, 就算普通會員都是過份
如果覺得讀書忙, 唔好做版主, 唔好打機
讀書忙不是理由, 其他人一樣
回復 支持 反對

回復 29# fpeter

算啦人地好似係加拿大定唔知美國讀大學架
人地未來明日之星我地小學生點同佢比呀
都係果句人地有權係手點都玩下網路689先啦
回復 支持 反對