查看: 8061|回復: 33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] [聯署]投訴成個禮拜毫無進展,強烈要求巨商版版主小研下台!

關閉 [複製鏈接]

我玩左樂古十年
從未見過一個投訴 一個禮拜喇
被投訴人0回應 裁決人0回應
得個同樣係巨商版既版主帶我遊花園耍太極
詳細請睇
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4528550&extra=&page=1

我知道篇幅較長 但係請各位睇哂佢 包你地唔會後悔
特別係我頭兩個回覆 列出咁多個PT
都俾依位巨商版版主選擇性失明咁遊花園帶過 完全無答過野
當中其精辟既言論真係令我五體投地 引用我既回覆+自己上個回覆=詳細解釋

我開依個帖
除左係為左等未知發生咩事或者唔知依個投訴存在既人 知道番依件事既來龍去脈(投訴帖第一個回覆有提及)
亦都喚醒番咁多位 唔好俾依個公器私用既版主側側膊 等件事丟淡左就以為無左依件事
我知道好多人都對版主既處事手法唔認同
所以我係度呼籲咁多位留個名簽個名 集群眾既力量 等管理層知道我地依班小會員既訴求同埋正視問題!
回復

支持!!

此人講野態度極度有問題
比我話佢幫外掛佬講說話時
竟然人生攻擊小弟
雖然我唔介意(堅小學未畢業)
不過就唔滿此人幫助外掛佬!就係咁!!!

SIONEMI8
PS:補返條LINK先
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4528381&extra=page%3D3&page=3

#24樓!
回復 支持 反對

我想問投訴區#3既評分寫住
Hellkite: 本版只准許與投訴相關人士發表意見。 ...樂點 -100

請問點解另一位F字頭的版主都可以留言而沒有被扣分?
與字面上看BRIAN12345投訴的是小妍這位版主
這位版主才是相關人士
BRAIN12345好像沒有投訴另一位版主
結論是連超版都選擇性執法?
BTW支持擺免版主 態度有問題+1
回復 支持 反對

回復 3# 魔界幻龍

官官相護
回復 支持 反對

算吧啦大家齊齊停上樂古吧啦
版主中立架都都無咩點上
有立場果D日日幫佢自己友
你點玩呀???????/
要佢下台加我份
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

Kiyeungd  Copy佢講嘅野都話佢就封kiyeungd.明幫掛。根本冇人撐佢。果幾果POST邊個話屁王佢減人樂古,屁王 ...
9隆乘 發表於 9-3-2016 21:59

講得好 到時佢地版主都無用 雖然依加都係掛名 假公濟私
回復 支持 反對

港巨既野我先唔評論誰對誰錯,因為我唔係玩港巨,
亦都唔討論佢地係咪企係_王果邊,
其他版主我覺得佢地冇野,佢地都有做好自己本份,EQ都幾高,
唯獨係呢位『小研』版主,令我覺得佢回應會員既態度非常惡劣,
仲歧視人小學學歷,呢啲係版主所謂既態度咩?

所謂既版主態度?

唔好攞689果套同我講呢句野係出自真心同讚賞!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

回復 9# LTF

的確, 言行有D過份, 至少應該要道歉
另外天使火, 好像被樂古禁了, 不可以管巨商版事, WHY他有權扣分
回復 支持 反對

回復 10# fpeter

叫天使火幫手同閃靈大大傾下
唔係咁玩下去大家都無哂心機上樂古
回復 支持 反對