打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 巨商版新活動主題:[懷念過去]

巨商真係從小玩到大....家下我玩巨商都係為左玩回憶.舊時港巨玩來玩去都玩唔勁(課左金都係廢).到台巨玩到第一隻神,算係完左港巨神獸夢.第一隻自己升的200LV個下真係好爽.第一隻無想300兵. 小學時代覺得飛虎好勁,到家下我得閑都去打兩隻爽下.舊時唔識升信去市街賣野要等人行開先有位賣.市街同大田企滿人 係打王區都大把人企係到.直到神獸出現, 封書要限買20本/抽(記得舊時係直接有得買).外掛開始出現 人就開始走.成隻GAME變到好冷清.係台巨去打王 人都見唔到隻王自己燒.再冇人打寶.係個一秒 我覺得好空虛.到家下係時侯要停啦.從係台巨0開始玩到家下三個幾月用左好幾千蚊.巨商永遠都做唔到全隊完美(起碼我係).過兩日隻主升到200合完把七支刀,小弟將會退巨.我都唔細啦 真係唔好沉迷落去.可能日後有時間會玩番.呢三個幾月真係開心同頹廢.多謝巨商帶比我咁多快樂.

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
C小旋風 + 100 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

有傷心的魚同特飲真係好懷念
banban14822 發表於 1-4-2016 19:08

傷心的魚黎左台巨0,0
回復 支持 反對

掛唔掛住仇無恨?
doggoddoggod 發表於 1-4-2016 19:11

香水你真系衰.0.
回復 支持 反對

你都唔算好資深姐
我由收費玩到依家
全陣149封頂
maybach62 發表於 1-4-2016 15:29

2003年開始玩但唔勁~2007年係文藝大行首

有傷心的魚同特飲真係好懷念
banban14822 發表於 1-4-2016 19:08

都係出自文藝,但係長情之人,因為有愛先多人玩,之前某某團連三色同300mp都要收團友錢(最老字號不開團名)大房做任何事都要收團友錢,咁D團友都可以跟佢得耐都利害

只知狂 神域 友情 聚商 重有好多團都唔會咁做
掛唔掛住仇無恨?
doggoddoggod 發表於 1-4-2016 19:11

沒,恨一個人好痛苦,以前會恨,,但依家沒感覺,一定唔會掛住佢,佢妒嫉一個人勁過佢係唔得

佢永遠只係跟班一個(跟班係咩心打照),不變的定律,任何團既大房都勁過佢出名過佢

同埋我只會記得你LO 香水有毒成日聽哈哈 細個成日聽
回復 支持 反對

只求分享 不求分數 
全無修正 粗口勿怪

懷念明男升原住民既日子
懷念爪男養馬既日子
懷念GM活動既日子
懷念GM無搞活動都自發慶祝既日子
懷念幫人攻城, 自發辦攻城活動既日子
懷念大田去到水原都爆人既日子
懷念市街一地地攤既日子
懷念拍賣一堆人既日子 (仲好有印象點樣唔使半秒就秒速直購)
懷念一眾好友互動吹水既日子
懷念團入面吹下水 打下怪 HEA下HEA下又一日HEA到DSE都考到勁差既日子
(特別鳴謝一位團友日日叫我溫書,無需提名,你知我知見到既團友都知)
(下面有兩張相既團頻有笑話既呢)
#三國無雙

我係一個好有心計? 定係咩攻心計既人
曾經都keep過過萬張相, 前期玩玩下又影下,
後期偷影下外掛, HKD, 點數交易, 昆狗, 俾人公開資料既相既人 (不過無檢舉或者出賣過人咁解)
可惜只係剩返好少部份既相因為洗機, 往事只能回味,
可惜流行打原住民升lv前既相已經GG, Eg. 冥象, 閻王, 海底王, 8隻2轉時代, 好樣衰既mp女等

台巨與新港巨已經無玩棄坑, 得閒上黎樂古睇見好多新野咁款, 可惜已經搵唔返以前既果種味道....

後記:
醒起孫子一本 1500億 入藉 1000億既時段都興奮
(奸商mode: 果時鳳頭2億=1 收左300個後期賣15億=1都咪話唔賺)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +388 收起 理由
C小旋風 + 388 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

想繼續懷舊 懷念過去

你肯POST我肯加分 或者有更多舊人/隱居既戰神係度

視乎圖片多與少/內容
回復 支持 反對

最懷念咪係228前1個月,姐128我比黑橘封左個~天堂鳥~AC.
至於點解封, 而家我講真相出來啦.
係因為.. 個時我成日幫搶封書, 可能黑橘太想殺死我/ 或者有人想搶生意封殺我(古代人挂我估).
封我就因為佢未禁放收點數前1年的一張相, 相入面我叫收點數. 就係因為一張今的相封左我.
我點解覺得係古代人,因為咪有條代搶封書的AC 之後出現了.
但我之後都唔代搶了.
殺左我個AC 而為就殺哂我D 野. 又唔知我一早分散哂D 錢係唔同AC .
雖然被封個AC D野當時都值成萬HKD(我DIU 佢).
之後我就無玩左成3-4個月.
回復 支持 反對

C小仲有玩巨商咩
回復 支持 反對

ho572003 發表於 5-4-2016 00:50
只求分享 不求分數 
全無修正 粗口勿怪

懷念之前係原住民到變身炎王卡怪?
回復 支持 反對

肥峰=] 發表於 12-4-2016 01:21
懷念之前係原住民到變身炎王卡怪?

咁你都記得~不過都過左去啦
回復 支持 反對