打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 偷了光輝的手炮的舒克拉

舒克拉(印炮)
光輝的手炮 (+4) 增幅2+20%傷害。佛郎機砲改造專武
解封符
200LV普通太S
無想286
暗黑水晶戒指        + 大將軍指環

225火炮手 >轉> 180左右李寧>轉>170左右佛郎機砲>轉>200佛郎機砲改造上專武普通太S>無想>186佛郎機砲>無想>186李寧>無想286火炮手

好似升到150左右 火炮手>160左右印炮手>182印炮1轉>NOW 180 二轉

一招打左食魂獸`35,301HP

砲擊 (E)
耗藍: 50+lv
範圍: 遠距離, 中大範圍(9*9)
功能 : 從空中掉下砲彈進行範圍攻擊,連續4次爆炸。 (可眩暈7級怪物)
公式: (攻擊力 + Lv)×10 + 力量×12 =殺傷力
影響: 虛榮甲胄
配點: 力量

公式: (攻擊力 + Lv)×10 + 力量×12 =殺傷力*120%

去片

https://www.youtube.com/watch?v=CDwz9TE5JSQ

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
foolruner + 40 讚你的心機

查看全部評分

回復

好神
咁有心機由李寧轉到火炮
冇用到210/225裝 感覺有D曬料
回復 支持 反對

既然整到咁 點解唔整埋+5 同埋上埋帝套 依家咁唔上唔落咁...
可以整埋項羽 德川火精極限攻  A_A 打食云濕濕碎 係時候搵狼王玩
回復 支持 反對

henryns 發表於 2-4-2017 19:09
既然整到咁 點解唔整埋+5 同埋上埋帝套 依家咁唔上唔落咁...
可以整埋項羽 德川火精極限攻  A_A 打食云濕濕 ...

因為岩岩開服時轉架改造佛郎機砲車(好似未有225裝),D裝咁貴,我係零課玩家`(無想係攻城箱抽)
回復 支持 反對

升LV速度如何?
回復 支持 反對

掃令一招打死普通怪
神獸要回魔一次
回復 支持 反對