打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 裝備選擇問題~~~

裝備選擇問題~~~

我陰拎黎放下破防 之後冇咩作用 應該著天王S定大波太套好~~

仲有雷公 帕2 吉3 咁~~  應該用咩S 好

咁多位大大比意見XD 萬分感謝
回復

谷戰就220太S最好但貴~

210修S最廢但最平谷戰都可以上到38到48戰 (只岩250血兵/血將)

混裝法

火牛天王套       三寶  400力  325體  325智   共1050

天照套            三寶  150力  425 體  425智   共1000

220太    三寶 420力 210體 110智 270 敏 共1010

皇帝套   (WIN)        三寶  625力  325 體 125智   共1075

225帝三寶(可換其他三寶)加 220上石大將軍頭甲 好處:平/谷戰/挑夫/放多幾下技 但抗性差,不完美

220上石大將軍頭甲比220太頭甲,小20點紅利,(但225帝三寶加220上石大將軍頭甲 就比 220太套S 就差70點)

但無咁多敏捷多D智力   

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

基本無論谷戰定實用都係大波220 太頭甲配天王3寶/天照3寶係(除燕/天使/主力等MP需求比較大既唔建議用之外)
陰師打冰城多既著天照S 印怪就天王 因為打某D怪 兵仔係咪都死 所以著咩都冇乜分別
想平D既話用米S就夠用
唔想煩既話全隊天王S就一定岩身
回復 支持 反對

~如果~ 發表於 5-4-2017 16:34
基本無論谷戰定實用都係大波220 太頭甲配天王3寶/天照3寶係(除燕/天使/主力等MP需求比較大既唔建議用之外)
...

你250全血兵你估下
修S/天王S 高戰?
回復 支持 反對

好多謝兩位>3<
回復 支持 反對

sam8214088 發表於 6-4-2017 17:48
你250全血兵你估下
修S/天王S 高戰?

修S係平谷 但唔實用  玩得250兵將假谷 通常都係封曬頂/抽左勁多套修S個堆  
為左企街/攻一次城呢個行為而換曬修S都怪怪地
係客棧拎帥出黎而攻城就見得多
回復 支持 反對

邊套高抗D ?
回復