打印 上一主題 下一主題
收起左側

--久違了的失傳舊版巨商圖--最最可愛的玩家們---8月27日第1次改--

真係掛住以前既巨商@@
回復 支持 反對

我都有d舊圖,,不過無你甘舊= ="
回復 支持 反對

真的懷念以前,,

可惜往時的朋友都退出了

只有我先咁長情
回復 支持 反對

看完這文章
回想起真是很感動
突然想回到剛開的巨商玩...
樓主@@"
十卜你

回復 支持 反對

以前巨商好多人玩,
依加pk場空無一人....唉
回復 支持 反對

的確以前係仲開心
有時打到舊千年石都開心足幾日.
宜家呢,就係因為打唔到五連/95珠而唔開心..
以前轉一隻1轉都開心都爆,狂玩佢
但係宜家就為左升2轉而好煩惱
不過我有時都會同人組隊玩下嫁~
回復 支持 反對

我玩巨商都三年啦~但係睇住巨商一路差落去~就冇眼睇啦~
我以前去一去pk場~幾多人呀~e家就..........唉
之前成日可以打巨商幾開心呀~e家就...............唉
之前我地一堆堆人去打怪~e家就...............唉
就算我俾人爆左n次ac~我都玩巨商~但係巨商就....................一路一路差落去T^T
回復 支持 反對

仲記得d人之前打唐鞋搵$$的,我新手果時日日打黎搵$$
我試過比個fd用100m放隻41lv挑fu比我,仲要係錯點 (果隻野,佢都係比人昆)
果100m我d血汗$黎嫁 之後叫佢比番
回復 支持 反對

樓主唔該曬你令我地睇到以前ge巨商
回復 支持 反對

睇左依個POST超感動 雖然我只係岩岩出2轉左右我先玩 所以我冇試過玩過舊版-0-

但係果時 我雖然冇錢 全部10LV兵 但係玩得超開心 可以識到好多朋友 訓覺想快D第2日同D FD玩..

傾計 做好多好多野 但係依家 ON已經冇乜意思 依家玩巨商 我地只係會搵錢 升LV 搵錢 升LV

就算全巨商最勁又點 冇FD係隻GAME 你最後都會唔玩 但係你有好多FD 日日都唔係掛住升LV

而係好似以前咁 日日傾計 如果可以變番以前咁咪好好 超十卜樓主 再貼多D啦 不過 樓主講既

野最感動人
回復 支持 反對