打印 上一主題 下一主題
收起左側

--久違了的失傳舊版巨商圖--最最可愛的玩家們---8月27日第1次改--

樓主我果下重早過你玩....果玩得10個兵位...

同埋果下台灣同日本差唔多晉..,最屎就朝同明

台佢有2招  玩屈機-口-""日本就夠型又有得玩分身!!

朝先就有金仔放火   明就......

我重記得  果下既風刃術 同金仔果招,,,重有博擊術係同依家唔同左...

改左個招樣
回復 支持 反對

回復 #4 賤格 的帖子

傻木算了吧-.-

*正題*
e家的確是明爭暗鬥的
回復 支持 反對

宜家唔同晒啦

以前既巨商真係好 純良架...
回復 支持 反對

玩左3年商二左右
之前1場攻城都冇,
慢慢...帝煌(可能打錯),伊甸園之夢,不死軍,英雄客棧,隨風而去,創世紀........(仲有好多攻過城既大團等其他人補名)
至於騙子....以前可以話冇,而家?周街都有....手法仲層出不窮

事物真係會隨時間改變,就等佢順其自然把啦...
回復 支持 反對

-_-記得之前同人打雪象好正
回復 支持 反對

我唔想咁啊.......

就算巨商變了,但它總是能令的想起以往的快樂
回復 支持 反對

我最鐘意就係ctrlf9 ^_^"得意.."
以前都係大家幫大家...e+就......""
如果冇2轉/﹏\"幾好牙....."
回復 支持 反對

原帖由 傻傻的TB姐 於 25-8-2007 01:04 發表
-_-記得之前同人打雪象好正

係..以前打雪象要1p1,跟住人地如果快d打完既話就好驚人地會過黎搶自己果隻
有時真係俾人搶左- -會好慶,而家諗番起,反而覺得好開心
仲有,當時見到飛虎會有永遠都不能擊敗既感覺@@
而家,當佢垃圾咁玩-.-...
回復 支持 反對

原帖由 NeojulianEX 於 24-8-2007 17:17 發表

係..以前打雪象要1p1,跟住人地如果快d打完既話就好驚人地會過黎搶自己果隻
有時真係俾人搶左- -會好慶,而家諗番起,反而覺得好開心
仲有,當時見到飛虎會有永遠都不能擊敗既感覺@@
而家,當佢垃圾咁玩-.-...

係..驚飛虎驚到-.-之後有一次同d fd 岩岩玩 試下去打 雖然死晒 但係超開心..

以前乜都唔識 以為飛虎頭/甲 都係打飛虎有= =之後依家知道晒 不過我地之前玩巨商果種樂趣

依家已經冇晒lu..
回復 支持 反對

NNNNNNNNN年前既圖樓主都係到 咁勁=_=
回復 支持 反對