打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲下載] [轉貼]定點清除呂布傳--繁體版(1~53關,未完.)(連攻略)

回復 156# 的帖子

補丁項目可能幫到你.如再有問題或者可叫其他人傳送檔案俾你。

因下載時可能會有出錯。
回復 支持 反對

定點清除呂布傳繁體版

最新48~49關

48關街亭之戰

49關陽平關之戰

49.rar

251.54 KB, 下載次數: 54

49關~裡面的資料覆蓋就可

S_48.eex

55.37 KB, 下載次數: 46

回復 支持 反對

有冇人有第19關既save 我打唔win呀  唔該>.<[[bao_29]]
回復 支持 反對

回復 160# 的帖子

第一回合結束後郭嘉使用玄武.第一回合全部人上去靠北門。

呂布不用理他.做箭盾.緊記第一回合加個鼓舞(華陀裝備七星劍)

第二回合加大防

========================================================

虛擬草圖.參詳一下就可以明白

城門(我方)     城門(我方)
民居      民居       民居                我方      我方                     民居      民居       民居
民居      民居       民居                我方      我方                     民居      民居       民居
                                               兵營      兵營
                                               主城      軍營

========================================================

提醒全部人靠近貂蟬可解混亂等等.令外我方『兵營』、『軍營』都不要有人。

只需要呂布一個人在主城做箭盾.正常不會有事.令外呂布第一回合自己加個氣合。

以我記憶好似第3個回合呂布就會醒。第二個回合搵高順或其他人幫佢加個普通防。就可以擋到好多人

19回合就會有救。
回復 支持 反對

小弟有d唔明 有個可以連打2個人係北門 咁第2個咪好易死 同埋可唔可以講下d人要有咩裝
打左好多次都唔win[[bao_29]] [[bao_29]]
回復 支持 反對

原帖由 hihijackie 於 13-11-2008 21:04 發表
小弟有d唔明 有個可以連打2個人係北門 咁第2個咪好易死 同埋可唔可以講下d人要有咩裝
打左好多次都唔win[] []

用以下圖張睇下你會唔會明白d

第三回合,大家往北門靠

第三回合,大家往北門靠

第6回合

第6回合

第14回合,城裡的敵人都死光了

第14回合,城裡的敵人都死光了

第20回合,終於熬過。城內

第20回合,終於熬過。城內

城外

城外

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
[H]神之判官 + 10 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

解左壓,點解玩唔到=.=
回復 支持 反對

原帖由 神秘訪客 於 13-11-2008 22:31 發表
解左壓,點解玩唔到=.=

將呂布傳全部的檔案複製貼上水木精華版曹操傳.全部取代就可以運行遊戲。
回復 支持 反對

原帖由 無名方士 於 13-11-2008 21:39 發表

用以下圖張睇下你會唔會明白d

華佗同chan宮同埋個個女仔(唔識打= =)成日死 唔識守
打完19關之後,係咪有2個戰神徽章?
回復 支持 反對

原帖由 hihijackie 於 15-11-2008 08:49 發表

華佗同chan宮同埋個個女仔(唔識打= =)成日死 唔識守
打完19關之後,係咪有2個戰神徽章?

華陀只需要係中間或站在民屋左右.令外呂布被暈其間一定要盡量殺敵。

呂布一醒就配合才可滅數多敵人.建議不停讀取檔案令自己滿意為至。

我玩果陣都用貂蟬做箭盾.陳宮幫手補給體力。

戰神徽章只會有1個(效果連續主動攻擊2次)。

貂蟬裝備倚天劍+玄冰盾可增加回避率(已測試過)
回復 支持 反對