打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 無理公會;

17# 呆呆熊

好明顯你就系一隻食人口水尾既狗啦`哈哈!
你甘串做咩唔覆樓上有個人話你唔好嘈到上論壇個post啊?;
冇野講定系唔敢覆先^_^;
仲有1個回系話你講更既唔系事實.不過人地廢事打甘多野個個啊!!
覆埋距啦^_^;怕人地講事實出泥自己接受唔到落唔到台啊?

有加請問啵?.哇`你真系好有禮貌姐!!
原來加句請問就可以問候人地媽媽;甘你都幾惡爺ja!
甘我請問你有冇家教嫁>o<;錯又唔認下下問候人地媽媽!
你何得何能啊`你夠唔夠彊拎埋出泥做你所講既粗口先^^;?
冇甘既本事做唔到就唔好講;甘又系既!
你呢d小朋友育都唔知發左味.甘細個就甘鍾意問候人地啵!!
大家可能可以成為一個出色既強姦犯^0000^哈哈xdd;

你講笑咩;你有份打?;人地成班fd系到啊.有劍有法師!!
人地幾個都擋晒!!你走埋去打兩下系叫有份打啊.唔代表你有份捉囉^_^;
點解講極你都唔明嫁;你唔好坐住個腦講野啦屎忽鬼!!
搵d新意啦.人地講完既野你拎返黎兜疾返人地等自己好落台啊?_?;口水狗.
人地話明打到半死;你走埋去扣隻怪一下唔通甘你就可以捉左隻怪?
甘打左距半血個條友捉咩?;唔打死你就奇啦^0^犯眾憎!!

我既對唔住系笑你無知囉.哈哈哈!!
不過你宜家都接受左;就証明你真系無知囉^^以為自己hehe哈哈就串到人;
呢蕉幾年前以經唔輕嫁啦?;傻仔^0^

[我系問你問候過距啊媽嫁啵.甘請問你又知唔知呢句野解咩先;]
呢句我系問你知唔知句野解咩囉;你答我你錯左小小.你隻眼真系有問題!!
0r可能你既理解能力有問題啦.智障甘囉^^xd!!

[[如果你玩唔起唔鍾意比人打到既唔該你返屋企]]
姐係你認你係開頭打人先 你係你講既賤啦 ; ) 係咁我就OK啦 `
反正你都認我仲洗咩日日上E度講姐 >3<

拿;都話你理解能力有問題原來系真既!!笑死人!!哈哈;
話你玩唔起系你個日第二日撩小葬打旦系唔夠打.之後上泥開p0st囉!!
唔系我認有打你囉.我一開頭講左我系場出面冇打你!!
甘我點樣無啦啦飛入黎打你姐^_^?;
你更系唔會再日日上黎呢到講啦;
因為你講既系y理根本唔夠講正系搵d邊位入.系到自己笑覺得自己好串串到人!!
不過唔好意思;回得你post既都系話更你無聊搵野嘈!!
甘串甘好打既搵返個日有份打你既人系返個到解決;個到起個到散!!
甘勁就唔洗上黎嘈啦^__^;

仲有我系問你食左幾多藥比返你`關gm咩事先?;
唔通交易甘多賣家出價都要問過gm先比出啊?你真系好好笑囉-,-天真kai!!哈

拿;仲有呢;我就冇開你名!!
開你名個個都唔系我^__^;你隻眼有問題我唔介意既;

[[唔夠人打就上泥唱!!你有冇品嫁>O<;]]
哈哈哈哈哈 唱人=無品 ?
我就係睇到D無品既野先上網同大家"分享"

呢句仲好笑;你出街問下人;唱人既系咪叫冇品;
唔通講人是非唔講道理講y理既人就系岩就系有品?_?;
唔講下自己只系底人1lv旦系個法寶就高一地一級;?
話你英雄疾更你炸傻仔.仲以為自己系真英雄好型w0^^
唔知醜!!正一多舊魚;講野9唔答8甘.
你又知唔知咩叫分享先?;人地系想分享d開心既事而唔系呢d無聊野囉!!
同埋分享唔系甘用^_^;都冇人想分享你d天真kai既無知事=]

呢個論壇你開嫁咩@_@?你話我系到覆親你就要回.
甘姐系關我事啦^_^;因為我覆完你你又覆我啵;
仲有啵.你做咩唔覆下其他人話你唔好甘無聊拎上黎論壇嘈個個p0st啊?;
唔好意思`都好過你啦^_^個日2個唔夠人打都算.
第2日見到人仲要撩人打又唔夠人打.做咩唔打埋自己輸得最多個個啊?;
哈哈!!
架兩不等同扮英雄;冇錯啊!!
不過我系講更你本身系一個架兩.之後又要系到扮英雄!!
系扮而唔系話你系英雄囉xdd.
臭晒~~~~~>o<
回復 支持 反對

就算中文幾唔好都唔會搵隻動物來幫自己補習啦^_^!! 係咪咁講先[架兩唐老鴨]

SORRY 我唔同D狗隻補習 ; ) 要補都收你貴D啦 因為要學點同D狗講野MA ; - ]
呆呆熊 發表於 19-4-2009 20:23

哇哇哇-0-!! 咩事呀. 點解呢個論壇會有狗係到吠架 ^_^!! 個口好臭呀!!
回復 支持 反對

咁好有埋個網呀. 咁又係啵; 動物要講人話就係要學架啦. 咁你咁樣比我睇都冇用架; 你快d睇下啦. 唔係一陣出街又講唔到野. 又係到吠架啦^_^!!

咩姐 XD 係呀 我學不過係學點同你隻狗狗講道理姐 ; ) `
我怕你中文太差 ; ...
呆呆熊 發表於 19-4-2009 20:25

咩動物識笑既咩?!  我真係未見過d狗同人講道理; 哇你真係好勁呀.!! 咁快學識講人話;!! 我學佐好耐先識同狗溝通架喳>o<!
回復 支持 反對

[[冇野講定系唔敢覆先^_^;]]
因為我無嘈 只係講緊道理 >3< !
[[仲有1個回系系話你講更既唔系事實.不過人地廢事打甘多野個個啊!!覆埋距啦^_^;]]]
多謝你既意見 我會慢慢諗下回唔回 ; )
[[[甘我請問你有冇家教嫁>o<;錯又唔認下下問候人地媽媽!]]]
我好有家教 ; ) 錯既我都認左啦 我講左果日最後粗左小小 認左好耐係你無睇清楚同你無認姐 `
識話人唔識話自己 ;
[[大家可能可以成為一個出色既強姦犯^0000^]]
下 你中文差到爆炸 ; 我請問你呀媽有冇教你-,- ` 你就自己諗到去果D野度...
嘩...你真係要小心D啦...我起碼唔想你變做強姦犯先 ^___^ !
加上我請問你有冇姐 你答有/無 就得啦...自己諗果D野就加落我度.., 唉 ; 真係唔誠實 XD
[[你講笑咩;你有份打?;人地成班fd系到啊.有劍有法師!!]]]
嘩 你講得出E句 1你定唔係度 `
你個好朋友電法係後到 !!! 1開始有個劍同有個擋!!
個劍打我 我CALL MY GOOD FD 劍 2打2
之後佢地2打2書先CALL你個FD 咁1開始點會有法呀 吹水 !
[[你走埋去打兩下系叫有份打啊.唔代表你有份捉囉^_^;]]
我無打2下LO 我係有打隻怪 仲有1路打
P.S. 不過係比個劍打死之前
[[搵d新意啦.人地講完既野你拎返黎兜疾返人地等自己好落台啊]]
XDD 你鐘意有創意關我咩事姐 ? 我講既係道理 唔會變既 所以都唔會有創意 ; )
[[人地話明打到半死;你走埋去扣隻怪一下唔通甘你就可以捉左隻怪^^?]]]
佢都無打到半死 !!! 佢果時開頭打姐MA 之後我就幫手打 ;
之後佢就打死我啦 佢係唔係有問題先 有定無 ?
[[[我既對唔住系笑你無知囉.哈哈哈!!
不過你宜家都接受左;就証明你真系無知囉^^以為自己hehe哈哈就串到人;
呢蕉幾年前以經唔輕嫁啦?;傻仔^0^]]]

你E隻句想講咩呀 ?! [[不過你宜家都接受左]] 接受D咩呀 你打D唔打D想點呀 ?
[[以為自己hehe哈哈就串到人]] XDD 你先係WOR 成日加D [[^____^ ]] 你講緊自己呀 ?

[[唔系我認有打你囉.我一開頭講左我系場出面冇打你!!
甘我點樣無啦啦飛入黎打你姐^_^?;
你更系唔會再日日上黎呢到講啦;]]
-,- 你都唔係當時人咁你講咩呀 你跟本就唔清楚件事 ` 頭先話有法師就睇到啦
你跟本就係想幫FD姐MA 你個FD串唔到就吹人
之前怕自己串唔過就開新AC串 開真身呀 笨 ; ))))

[[我系問你問候過距啊媽嫁啵.甘請問你又知唔知呢句野解咩先;]]
我講左啦 你想講咩呀 你打得清楚D啦 唔識打字 ? 可以打比我WOR `

[[因為你講既系y理根本唔夠講正系搵d邊位入.系到自己笑覺得自己好串串到人!!]]
你講得好好 E個就係你啦 你都唔係當時人 仲要作野
我就同你講正野 1句到未 ` 係你個FD果時打我先既 係定唔係 ?
我果時有冇打你果FD 有定無 你可以自己問下
最後 我有打定無打 你可以問下你個擋 愛咩
你問唔到我都好樂意叫我個FD上E度講

[[甘串甘好打既搵返個日有份打你既人系返個到解決;個到起個到散!!]]
你講得好好 咁你講咩Q姐 都唔關你事 搵你個FD問清楚 叫你個FD自己差E度答我啦 都唔知你理咩 真係英雄先生

[[仲有我系問你食左幾多藥比返你`關gm咩事先?;]]
哈哈哈 你KAI就真係 我問你係唔係食得藥多就捉得呀 ? 你係咁認為既咩 XDD?
KAI到呢 ... 我係話你話個擋食左好多藥MA
咁我食得好小呀MA 咁係唔係姐係你認為食得藥多就會捉到先 ?
你都都理解唔到... 下次睇清楚啦 ; 仲要打得清楚D !

[[拿;仲有呢;我就冇開你名!!
開你名個個都唔系我^__^;你隻眼有問題我唔介意既;]]
你話你係佢個FD呀MA 咁你搵佢上講清楚啦 我當佢講等同佢講既啦 你地係FD你就咁鐘意幫佢
咁鐘意請英雄呀英雄先生

[[呢句仲好笑;你出街問下人;唱人既系咪叫冇品;
唔通講人是非唔講道理講y理既人就系岩就系有品?_?;]]
你有冇睇下小小呀 XDD?
我都無開你名 咁叫咩唱呀 ? 無人叫你回 無人叫你覆既WOR 係你地2個自認姐MA ; )

[[唔知醜!!正一多舊魚;講野9唔答8甘.]]
你講得好好 果個就係你啦 講唔清楚 睇唔清楚 重點既係跟本唔清楚件事

[[呢個論壇你開嫁咩@_@?你話我系到覆親你就要回.
甘姐系關我事啦^_^;因為我覆完你你又覆我啵;]]
係呀 就係E個道理 如果唔係要個論壇做咩 都係回你既意見姐MA

[[你又知唔知咩叫分享先?;人地系想分享d開心既事而唔系呢d無聊野囉!!
同埋分享唔系甘用^_^;都冇人想分享你d天真kai既無知事=]]]
嘩 E句仲勁 你中文真係差到無野好講 ` 分享可以係唔開心呀 `
E.G. 你不開心的時間會找你的朋友好好分享一下心事。
嘩 你唔係唔知可以咁用掛... 唉..E+D人真係呢...
仲想請問你無聊野點解呢 ? 咩叫無聊野呢 ? 對我講呢 ; E件事就好有意義 1D都唔無聊
係你個無聊人無啦啦無聊咁唔關你事地回我姐MA 你覺得無聊可以唔回 ; )

[[唔好意思`都好過你啦^_^個日2個唔夠人打都算.]
哈哈 你好意思講 我地小你個人姐
果時2V2你問下愛咩果個人 睇下佢地死幾多次 ?
3V2卦唔贏就假啦 ; )
[[第2日見到人仲要撩人打又唔夠人打]]
你果FD琴日打我先 所以我無撩佢 ; ) -
[[[系扮而唔系話你系英雄囉xdd.]]
做咩自己笑自己姐英雄先生
明明唔關你事仲要亂講野 唉 你真係唔做作家都可以做真果D英雄啦 XDDD
臭晒果個係你唔係我 ; ) `
回復 支持 反對

咩動物識笑既咩?!; 哇你真係好勁呀.!! 咁快學識講人話;!! 我學佐好耐先識同狗溝通架喳>o
小葬 發表於 19-4-2009 21:09

@@@ 狗都要學狗講野既咩 ? 真係要問完你先知 ; )
咩動物識笑既咩?! <- 你唔識笑?
我係人類 =] 都係動物既一種 我就識笑既
狗仔識唔識笑就要問你本人啦;
我學佐好耐先識同狗溝通架喳 <- 你要同自己講野既咩 ? 自言自語小心變自閉XDD
我真係未見過d狗同人講道理 <- 係呀 E+破例同你隻狗講 !
回復 支持 反對

哇哇哇-0-!! 咩事呀. 點解呢個論壇會有狗係到吠架 ^_^!! 個口好臭呀!!
小葬 發表於 19-4-2009 21:06

唔好咁講自己啦 ; ` 你會自悲既MA
我都唔想同你隻狗講野 因為你講得好好 ; 你個口真係好臭 ` 洗洗佢啦 `
回復 支持 反對

我系問你冇野講定唔敢覆;唔系話更你嘈啵!!
唔該你寧返轉個屎忽望一望個moon睇清楚先^_^;
唔好用屎眼睇野>_<;唔該晒x)`
你更系要慢慢諗下回唔回啦;講更系事實又洗咩怕姐!!
最大問題你一路話緊自己岩;講緊自己系比人恰個個泥之嘛=)
我冇話你認講左粗口唔岩啵;你系咪諗得太多啊?
唔敢覆唔出奇既.我好明白你^w^!

我冇話你錯左唔認並唔系你講粗口個d^_^;
唔該你睇清楚每一隻字先覆.
你呢隻雜種狗睇d唔睇d就亂咬系咪覺得自己好型先?!
系咪你啊媽冇帶你打針你個病發作;]?

嘩`哈哈!我冇諗到去邊到啵>O<.
唔知邊個問候人地媽媽先呢?;甘請問你用邊到問候人地啊?
我咪就系講更你用個到囉^__^;
甘關中文差咩事先?定還是一路都系你既理解能力有問題唔明我講咩x)?`

唔誠實同諗個d野系冇關系嫁啵小弟弟`
你憑咩要我答你問題先^_^?質問我?我答有冇同唔誠實冇關係嫁啵!!
定系你一路唔誠實冇講個事實出泥要型要威先>o<?;

我加^_^;系笑更你無知!!系甘講大話唔講個事實出泥;
做咩唔開post話埋自己高人一lv法寶撩人打自己輸左唔夠打上呢唱!!
做咩唔講埋自己搶人怪啊?傻仔.你夠成日加>3<;
又唔知自己口臭條咀又粗>o<;真系好鬼樣衰囉仲扮可愛!!哈哈;]
男人老狗似隻狗都算啦;仲要整豬咀.真系正一四不像!!

你E隻句想講咩呀 ?! [[不過你宜家都接受左]] 接受D咩呀 你打D唔打D想點呀 ?

甘我想問你又講更咩啊?咩叫呢隻野想講咩啊?;定系你唔夠講扮唔明唔覆先?
我系話緊你接受左我話你天真kai啵;笑你無知你接受左囉=)

你咪叫埋你個fd上泥講囉>o<;你真系甘有理一早有人開左口幫你啦傻仔!!
都話我企系格泥掛緊機見到個事實;
旦系個事實唔系你所講既甘睇唔過眼咪覆囉;]明味啊文盲?
仲有啵.我覆一覆p0st你就系甘一炸廢話講晒出泥話我!!
我又點可以唔奉陪到底?
我fd姐系我既事.我班fd夠捉捉下寵你死埋去啦^_^;
又關你q事啊?做架兩又唔夠人打.上泥唱唱唱!!
正一垃圾;社會敗類!!男人老狗口水多過茶;你把口花灑泥嫁?哈!!

[[仲有我系問你食左幾多藥比返你`關gm咩事先?;]]
哈哈哈 你KAI就真係 我問你係唔係食得藥多就捉得呀 ? 你係咁認為既咩 XDD?
KAI到呢 ... 我係話你話個擋食左好多藥MA
咁我食得好小呀MA 咁係唔係姐係你認為食得藥多就會捉到先 ?
你都都理解唔到... 下次睇清楚啦 ; 仲要打得清楚D !

um.我想講呢!!我又唔小心疾到你囉!!你擺明比我疾囉!!哈;
開頭系你話你系甘食藥有份打唔通冇份捉咩?
今次你問我呢個問題岩喇!!
你答返自己.<系咪食左個小小藥就一定有份捉啊?>
打幾下就一定有得捉啊?甘系甘打個個捉乜q啊?捉你條狗毛啊?
你真系要理解下先得啦.拿!!下次你每覆一句記得睇返自己之前講過d咩!!
免得我又搵到野串親你你又串唔起啦>_<;
你條架兩扮英雄;仲要用返我句英雄w0.好鍾意跟風?
唔怪得你成隻狗甘喇.真系冇改錯名嫁啵!!
我fd咪小葬囉.距一早上左泥講啦xdd!!
系咪你太激動掛住嘈唔記得睇名啊?_?;兩個都分唔清kai下kai下;
請英雄就叫英雄;?甘你之前個句架兩唔系英雄.你又疾更自己啊?
請英雄點稱得上叫英雄啊?
成日自打咀巴你悶唔悶嫁?_?;
你真系好睇返自己之前所講既每一句先覆我啦天真kai^_^!!

我緊系唔清楚件事啦.你將個事實亂吹出泥我點知你下次會點吹姐!!
我又唔系你甘識作野;
仲話我作野w0.同你打個個又唔系我!我無啦啦屈你有錢分啊^_^;?
定系可以上去同你pk打鍋你啊?
冇著數既野我唔會做嫁啵唔好意思>o<;

[[呢個論壇你開嫁咩@_@?你話我系到覆親你就要回.
甘姐系關我事啦^_^;因為我覆完你你又覆我啵;]]
係呀 就係E個道理 如果唔係要個論壇做咩 都係回你既意見姐MA

冇錯啊;你講得好岩!!我開頭都系回我意見.你做咩話我讀屎片姐@_@?
唔通我講中事實你驚你淆你唔据所以要串埋我一份啊?

呢件事有意義唔無聊就唔會有d路人話你無聊啦;)`
明明件事唔系發生系到就拎上黎嘈.哈哈!!
仲有嘈甘耐都冇你既朋友覆你啵.你d朋友系邊到先?
點同朋友分享啊?
你呢d甘冇品既人小小野就拎出黎講叫分享?_?;
甘不如分享埋你張相出黎啊;
睇你個龜樣系咪甘犯眾憎^___^;

[[唔好意思`都好過你啦^_^個日2個唔夠人打都算.]
哈哈 你好意思講 我地小你個人姐
果時2V2你問下愛咩果個人 睇下佢地死幾多次 ?
3V2卦唔贏就假啦 ; )

甘本身人地就系幾個人系到打緊`
你系甘勁既就唔洗吹fd黎幫你拖打囉.
你系第一個叫人黎幫拖;怕自己唔夠打`姐系你有心要嘈要起事打先囉!!
你下次系甘驚既去捉野個陣記得叫晒成班人陪你.
得你一個捉寵個個系格黎做護法睇住你啊笨^_^;

[[第2日見到人仲要撩人打又唔夠人打]]
你果FD琴日打我先 所以我無撩佢 ; ) -

系你搶人D怪打先比人打`入去個個行兇;
打到你好出奇么?甘唔玩得就收檔拉!!
你冇份打人咩?;有出手就冇資格話人錯囉唔該;)
你甘勁做咩唔一個一個搵有份打你既人出泥打晒距?
做咩正系要撩人一個打啊?_?;
仲有以經系前一日既事;
你第二日再撩距打託毛^_^?;唔好話你個日唔夠其他人打見距好恰第二日去撞返距恰距`
點知唔夠人打咪上泥唱囉>_<;臭到爆!!
件事過左第二日仲無啦啦走埋去打人仲唔系叫撩人?_?;
唔通叫溝距啊?你自己講下叫咩喇;]
你講得通我咪話你岩囉傻仔x)`

[[[系扮而唔系話你系英雄囉xdd.]]
做咩自己笑自己姐英雄先生
明明唔關你事仲要亂講野 唉 你真係唔做作家都可以做真果D英雄啦 XDDD
臭晒果個係你唔係我 ; ) `

你系咪真系唔夠講啊?明明話緊你笑緊你無知你將個罪名推落人地到;
系咪等自己串D覺得好受D型D先?
仲有我唔系要唔要新意個D人囉^_^;只不過系你太冇創意下下跟人講野.
我唔想有隻狗系到吠跟住晒D狗"失"跳晒落我到囉>O<;臭狗!!XD

拎住高人一LV既法寶就以為自己好好打就埋去打人啵`
仲要6場輸4場;
唔夠人打就話人地恰你`好似第2日系你撩人打先咖囉.
甘你做咩唔搵返第一日帶頭打你條友出泥打啊?
上泥正系話距一個;
好明顯你一早以經想上泥扮慘唱距啦!!冇品佬^_^;
甘勁既宜家上去上次嘈個到打返場囉;)全世界等你!!!!
唔好系到口水戰>_<;
回復 支持 反對

你用屎眼睇野都變態既咩 @_@ `
我係諗下有無時間姐 你知我唔係好似你咁得閒既啦
你咁鐘意講自己D野落我度既 ; ) ! 真係好奇怪 `
我都無話自己無講粗口-,- 你有問題 ?! 我1開始都話自己有啦 你唔係真係用....睇野掛 XDDD
自己串唔過都話人係狗果D 嘩 真係好無聊 ; 大哥哥 你都比D道理啦 `
今日唔得閒回你住 聽日先回你
其實件事好簡單 `我都係想講你個FD打人先 仲好意思講姐
你可以問你個FD930果日我有冇打佢
佢有冇打我
回復 支持 反對

仲有播`
一個人既事關成個公會咩事先?_?;
成個公會既人踩親你啊?!
好似大家都唔同公會嫁啵;
最後一句啦;你自己個人問題同人嘈就唔好拎人地個公會出泥講!!
除非你冇事實系手要踩親人地成個公會既人囉^_^;

仲有一樣野真系要分清楚.

第1日人地打緊怪你走埋去搶泥打唔系問題;
旦系你開頭都講明本身你以經捉左一隻.
姐系系我班FD打緊個陣你就以經捉左一隻仲要轉SER去捉!!
捉寵既時間大家都一樣.
冇可能你甘快手捉左一隻寵而人地幾個冇打到隻怪一半血囉!!
就算你有份打最大功勞個個唔系你;
你又做乜要走埋去搶?系個場入面每個人都行兇.
大家行到甘埋打到你真系唔出奇.甘唔通你又好肯定自己冇打到在場一個人一下?
人地打更個陣你無啦啦叫多個FD幫拖走入去打.
俾人地打返轉頭好正常姐.
因為你叫埋人入去打人地囉!!
系後期我個FD先叫多個FD泥打.系因為一開頭你搶怪撩人打跟住再叫FD泥幫拖!!
唔夠打你可以怪人地多人恰你人小咩?;
一開頭系你自己吹人黎幫手.你又唔叫多D人黎?
比人打死仲要系到怪人地唔岩;
宜家邊個唔岩啊?

第2日仲要搵返在場其中一個人打;
唔夠打又話人地恰你底LV..打嬴左人地又話人地高LV輸比你底LV!!
大佬你底人地1LV炸.仲有你個法寶40級高我FD 1 LV嫁囉!!
你張相入面話自己底LV輸唔出奇;
甘你明知 自己輸仲做咩沖埋去撩我FD打啊?
先撩者賤打死無怨.你宜家上黎嘈乜Q啊?
就算距第一日有份打你又點啊;?
系因為一開頭系你搶怪叫人幫拖打人地先學你叫人打炸!!
傻仔!!分清楚件事味啊你?
甘唔清楚既大家約定一個時間叫返上次在場既人打返次講清楚距囉.
根本一開頭你自己衰貪心.死左又怪人地打你W0`
第二日唔服咪再打返人地囉!!
唔夠打又上泥系到嘈嘈嘈;你系咪多Q魚啊;
第二日你撩我我FD打個陣距以經話唔打.
你仲要撩人地話人地垃圾.
人地先打鬼死你炸!!陰公..你系咪有失憶証嫁???
回復 支持 反對

回第1]我明白大家都有大家既道理 `
不過我當時真係1下都無打到人
我去到果個劍就話唔好搶 之後就打死左我啦 `
就算我打佢都係有理由 因為佢打我先 ` 我都無叫人打
係佢打先 就算佢唔想我搶係唔係都要禮貌D ?
1去到 1句唔好搶 之後就打死我 姐係咩意思先 ?

回第2 ] 我點解會打佢? 原因講左好多次 !
果日佢無啦啦打我 咁姐係點先 ; ` 佢有打我呀MA
咁我打返佢好正常姐 ;
最後爆粗我都講左SORRY啦
不過佢打我仲未同我講返SORRY WOR `
回復 支持 反對