打印 上一主題 下一主題
收起左側

小弟對八字略知一二,有興趣既可以入來~

溫和保守,設想周全,心思細密,明辨事非,具責任感,做事認真,好少感情用事...
對人熱情,有同情心,俾到人一種 ...
~蛇仔~ 發表於 1-9-2013 02:40

我都想搵機會插下你 可惜... ...
你講中我9成咁濟 棒!準過果D乜叉垃圾占卜書多多聲
讚得多你會驕傲A_A果1成唔準係我對人唔算熱情 反而係比較cool
其他都全中了... ...
回復 支持 反對

我都想搵機會插下你 可惜... ...
你講中我9成咁濟 棒!準過果D乜叉垃圾占卜書多多聲
讚得多 ...
星空傳說 發表於 1-9-2013 22:18

多謝你~
回復 支持 反對

誤打誤撞黎左呢度+1:lol:
出生日期:1997年4月27日
出生時間:唔知幾多點:dizzy:
唔該曬大師:loveliness:
回復 支持 反對

誤打誤撞黎左呢度+1
出生日期:1997年4月27日
出生時間:唔知幾多點
唔該曬大師:lovel ...
不逝 發表於 8-9-2013 01:14

多才多藝,充滿活力,非常積極,理解力同吸收力都好強,但係唔識表現,有時候更加會好似失去活力...
大智若愚,唔容易捉摸,不拘小節,寬宏大量,溫良隱藏,有D神秘既吸引力~
知進退,容易得人器重,容易適應環境,力求完美~
另一方面自尊心強,唔容易接受人地勸導,一動一靜喜與惡等都非常明確,鍾意表現,亦都會盡量Show off自己,搶先行動...
某程度上算係完美主義者,鍾意追求高品質既野,而且會三心兩意,但係一決定左目標就要一擊即中...
缺點係容易自我迷惑,難以集中精神,容易消極咁妥協,甘於被人利用...
~唔準勿插~
回復 支持 反對

回復 894# ~蛇仔~

好多都好準果然糸大師
回復 支持 反對

回復  ~蛇仔~

好多都好準果然糸大師
不逝 發表於 10-9-2013 20:17

唔敢當,有冇邊度唔準?
回復 支持 反對

唔敢當,有冇邊度唔準?
~蛇仔~ 發表於 11-9-2013 00:27

唔糸好中意表現自己
回復 支持 反對

出生日期: 1997年11月25日
出生時間: 唔係好記得..
回復 支持 反對

出生日期: 1997年11月25日
出生時間: 唔係好記得..
marypass654 發表於 11-9-2013 18:11

思想細密,堅強耿直,獨特,敏感,肯為左人而付出努力~
頭腦靈活,富同情心,對自己既觀念都會貫徹始終,好多時都會依計行事...
另一方面又會胡思亂想,打最壞打算,有D矛盾...
同人相處融洽,八面玲瓏,有個人既魅力,容易得到人地注目~
但係自尊心強,喜惡明顯,會有D任性同埋虛榮心,亦都相當注重外表~
擇善固執,唔鍾意D無謂既應酬,表面冷淡頑固,內心熱情有義理,有少少外冷內熱...
平時可能沉默寡言,唔係太鍾意講野,但係只要一傾開岩傾既話題就會滔滔不絕...
正義感強烈,可以為左自己既使命感付出一切,而唔顧自身既利益,直到完成為止~
缺點係有D揮霍,緊張自己既自尊心同埋面子而令自己蝕底,毅力脆弱,魄力不足...
~唔準勿插~

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
marypass654 + 1 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 899# ~蛇仔~

好準V_V
回復 支持 反對