打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 招募版主・討論帖

關閉 [複製鏈接]
條件一:我說過這個是比較特別,樂古在線時間甚麼原來的申請表會有
條件二:社交平台的定義很廣,但是那裡的社交平台與巨商比較密切?
回復 支持 反對

條件一:我說過這個是比較特別,樂古在線時間甚麼原來的申請表會有
條件二:社交平台的定義很廣,但是那裡 ...
Hellkite 發表於 13-8-2015 00:01

巴HA?
回復 支持 反對

條件一:十二級會員或以上先可以?因為要閱讀宣傳權限至少要20;另外即使係半夜12點左右都要上線工作?
條件二:必須齊備樂古、FB、微博同TWITTER既AC?
條件三:大房/大行首/都房/攻將/行長/書記<<<?
回復 支持 反對

今晚11點前公開招募
回復 支持 反對

得罪講句 其實呢
就算益街坊公開左所謂既社交平台
呢個議題一樣有大把討論空間
e.g.於該SNS平台既活躍情況/圈子範圍/帳號等級/過往紀錄/管轄能力
照目前咁估法估到2046都難以bingo

(繼續挑機)
條件一:時間上要確保長期有充裕時間為版塊服務
(e.g.每星期皆做盡七天工作日又算長時間工作[12小時/上per day]的人不受理?)
會唔會係擔心未來版主出現空餘時間不足但仍要頂硬上管理版塊以致影響服務質素既問題?
條件二:曾於港/台服巨商官方Facebook留言參與活動(公開狀態)
真心 唔清楚究竟咩社交平台先算同巨商密切= ="
臨時靈機一動 曾於個人Youtube帳號拍下有關巨商的公開分享片段並於樂古post過
條件三(還容許執口水尾嗎?):曾經擔任商團中最高的三種要職(大房/都房/大行首)

btw講到底 一切都只不過係對申請者有利既附帶條件 唔代表D咩既
唔通上述三項條件都唔達就必定ban咩-.-

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
Hellkite + 100 條件二

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 15# 星空傳說

想多了

其實就是透過Youtube分享片段

我更希望由一些經驗資深的老玩家去擔任版主,即使他們沒有管理經驗,也能解決玩家問題...之類
回復 支持 反對

想問一個問題
提交申請表,申請人年齡資料..人人皆可見?
回復 支持 反對

我都想問個問題,

如果我附合哂所有條件, 但因為港巨執左笠, 我可唔可以做?
回復 支持 反對

回復 17# imDaedalus

已設置回覆僅作者可見
回復 支持 反對

回復 18# 小妍~

港巨結束營運不影響是次申請
回復 支持 反對