打印 上一主題 下一主題
收起左側

版主喎,咁岩呀

你係群主?咁熟規矩既。
小妍~ 發表於 13-10-2015 01:55 AM

我都想:loveliness:我自問我無能力寫到程式,同埋你可以望下左手邊既,見唔見到有個好熟既人名:lol:
回復 支持 反對

同埋點解你有圖既?你都係群入面?呀係,你實係話FD腥比你。
小妍~ 發表於 13-10-2015 01:56 AM

你咪當我用囉,不過你係見習版主,人地點睇就唔知啦
回復 支持 反對

你咪當我用囉,不過你係見習版主,人地點睇就唔知啦
andy3200 發表於 13-10-2015 02:34

我唔介意人地點睇我, 我只不過係樂古論壇一個見習版主,其實有用外掛/無用外掛都冇咩意思。
由我第一日做見習版主,已經有唔少既風雨,而我係呢到既身份係見習版主,工作係管理,就係咁多。
見習版主與巨商玩家身份無關。我入巨商唔會扣到你分禁唔到你言,你開樂古亦唔會升到全陣250。
說話要講既就係咁多,你眼紅我想我比人封帳可以去官網舉報。
唔想我做到版主,可以雞蛋裡挑骨頭搵我錯處再去舉報我。
係申請做版主既時候,只係想到想個版面好,真係估唔到會有咁多風風雨雨,成個政治家咁。
回復 支持 反對

我都想我自問我無能力寫到程式,同埋你可以望下左手邊既,見唔見到有個好熟既人名 ...
andy3200 發表於 13-10-2015 02:33

點都好啦,QQ號名稱可以改,圖都可以改,亦可以偷,較早前發左合馬圖,你都可以開返個QQ號入群發。
回復 支持 反對

入一個群只係為左方便自己買外掛兵或者了解下D兵既價格,個人認為最好入多幾個

對戰力有追求我唔信有人未試過收無想225 or 250兵 

到時一定係要知價格同搵人代升,入群係最方便又快捷得到以上資訊既做法

而且我估唔只得小妍一個出名既人有入,你點解唔開埋其他人出名既人D名??

入去賭埸既都唔係個個賭錢喇,事情唔洗放到咁大,

而且冷戰團講明禁外掛,如果有用記得同我講。

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
小妍~ + 1 有point。

查看全部評分

回復 支持 反對

雖然你50步笑50步,不過都支持你既做法,我亦非常相信係不少人自己升無想220兵(包括我自己),250果d我覺得係痴左線...太迷戀巨商,雖然都有依d人

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
小妍~ + 1 贊同,係有朋友人手吸升無想兵,港巨的時候 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

無咩既,見巨商版無咩人講野,等佢熱鬧d姐
andy3200 發表於 13-10-2015 02:32

又要做又要不承認,呵

要做就直接一點,有承擔一點吧。又想達到目的,又不肯站出來,偏偏任何人都看到你
回復 支持 反對

雖然你50步笑50步,不過都支持你既做法,我亦非常相信係不少人自己升無想220兵(包括我自己),250果d我覺得係痴 ...
wsai 發表於 13-10-2015 09:11

其實大家都在用外掛,不過用的方式,是用兵仔買賣的方式外判了。

BTW    我升級的畫面被截了@@
回復 支持 反對

其實大家都在用外掛,不過用的方式,是用兵仔買賣的方式外判了。

BTW    我升級的畫面被截了@@ ...
foolruner 發表於 13-10-2015 09:31

突然講到用外掛的方式了=.=
偉大的產品,200兵/200裝。

另請各位良性討論。
回復 支持 反對

無咩既,見巨商版無咩人講野,等佢熱鬧d姐
andy3200 發表於 13-10-2015 02:32

原來用心良苦。
回復 支持 反對