打印 上一主題 下一主題
收起左側

版主喎,咁岩呀

回復 25# foolruner
第一,其實係''其實大家都在用外掛''依到令我有少少誤會

第三,總有1%既人冇掂到既
第四,其實無人識玩巨商
第五,我都窮嫁,不過我有錢都只係拎黎買無想自己食
第六, UP依樣野想講咩?

----------------------------------
大家白手既話都係差唔多嫁啦,我又講自己段故啦,以為陰念冇用,所以未轉主前打到嘔血,都係轉左主之後慢慢吸...不過通常陰念升到18X就忍唔住賣左佢LOL...PS:200前全陣都係得40介,任務介指同NPC武,可唔可以叫空裝?=.=其實我覺得雷公是廢的...lol
漢槍我就未玩過,因為我主一直吸升,求其渣枝萬聖節送果把槍開FU算
我都係食薄荷湯,食物就去買魚(唔記得咩魚),平過牛肉好多,($8x 100飽),唔夠重咪升d挑挑放落分ac到,跟住掉個分ac去升lv地方附近,冇藥冇野食咪放落地下轉ac執xp
其實早玩巨商既應該好多人都遇過,你特登粗體+底線冇意思
我可以盡我最大聲話我冇用過,掛兵冇用過(幫人傳兵就難講,有人話過150/180都係掛兵...),除非你真係100%單機,巨錢?唔洗買,係入面自己賣野賺,全部任品唔係自己打就同團友打嫁啦?唔係邊有趣味?最sad係幾個人一齊打都打唔死d怪交唔到任者!咁咪唔好交囉,反正升信又冇乜用=.=我又唔合幻唔合神,去到唒d地圖升lv同掛藥咪算囉!

巨商近乎忘記了,真錢換巨錢官方渠道是買點品賣<<依個係官方想法(我認為)
巨商似乎忘記了,空裝的藝術,凡高級才是正確的<<去到某個階段,低lv/低紅利真係打得唔痛,就緊係要高級d嫁啦,所以我先食無想(而且之前d兵帥全部都係40/50,79/89/90轉)
巨商似乎忘記了,你打不到怪,大部分是技術問題,兵陣的問題,而非裝備問題<<咁至少都要磨利把刀先去打就事半功倍嫁啦,唔通拎隻1lv雞女去打炮咩?
巨商似乎忘記了,任品是可以打出來的<<不如話d人懶/外掛搶到點唔到怪但又想交任果d人
巨商似乎忘記了,79裝都可以轉帥<<即係npc武囉

我最恨的就是開上帝模式,大聲藐視所有人的能力,到自己就做不了的人<<哦,請教一下點開?我玩巨商只係知攻擊模式好有用
當然如果你真的能做到而又玩得強,將會得到我無限敬重,但這只有你自己心中知道,騙得了人,騙不了自己<<我玩得唔勁,我覺得你應該
無限敬重開發巨商果班人,因為佢既開發帶比我地當年好多歡樂,當然都要出世出得岩時間啦xd
ps:我想問點解依家上樂古又咁多廣告嫁?

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
小妍~ + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

講到自己咁乾淨
水火不容 發表於 13-10-2015 10:20

SOR,我有潔辟
回復 支持 反對

回復  foolruner

第四 ...
wsai 發表於 13-10-2015 02:03 PM

老老實實,真錢換巨錢邊有官方渠道,凡有呢d交易點數一定有掛
回復 支持 反對

回復 33# wsai
講經?
回復 支持 反對

回復  wsai
講經?
水火不容 發表於 13-10-2015 16:01

講咩經?
回復 支持 反對

老老實實,真錢換巨錢邊有官方渠道,凡有呢d交易點數一定有掛
andy3200 發表於 13-10-2015 15:55

真有趣,買點,買孫子入籍,放拍賣,中間有掛?
回復 支持 反對

回復  foolruner

第四 ...
wsai 發表於 13-10-2015 14:03

既是誤會,清楚就OK了
林平初期就可以用來打廢怪升級。中期回血,後期防止一堆飛兵四處走,不見得無用,除非全陣上裝
以前原住升一晚可以用過千薄荷湯(因為無位不用燕),而一旦離開,你不可能再組齊一隊人
我都是130主才升一隻念出來,50LV(剛好有隊員)去打朝幻出鏡
漢槍是便宜裝之中距離最遠的(因為範圍大),它技能效果有兩截(升和插),你有練習的話,可以容易抓住機會補休
當年練到可以只打中一隻/一排怪(視乎受攻擊面)
而我當年就是漢槍馬符打料正式出身。
回復 支持 反對

真有趣,買點,買孫子入籍,放拍賣,中間有掛?
foolruner 發表於 13-10-2015 04:28 PM

d錢憑空變出黎?唔係掛打料賣npc或者跑商,那有幾十億甚至幾百億?你肯定你用的錢沒有外掛成份?你唔同任何人交易?擺拍賣賣野,買果d錢唔係外掛刷出黎?
回復 支持 反對

d錢憑空變出黎?唔係掛打料賣npc或者跑商,那有幾十億甚至幾百億?你肯定你用的錢沒有外掛成份?你唔同任 ...
andy3200 發表於 13-10-2015 16:51

這你倒是可以如此想。當然這想法,證明了你有多有趣
錢只是交易媒介

你肯定你吃的三色不是外掛錢投資農場生產出來?
回復 支持 反對

外掛加速隻Game既衰落
回復 支持 反對