打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 話時話...點品既野

回復 7# 晴妹

港巨冇用嫁啦,都係等外掛KO,會唔會國巨/印巨好D?其實以前聽個咩淘_可以買個韓巨帳,除左淘X有冇其他途徑可以玩韓巨?
回復 支持 反對

回復  henryns

目好遠大D好,邊個話唔課金玩唔到?
wsai 發表於 25-1-2016 10:40

無人講過唔課金唔可以玩 我只係話老老實實玩3帥7帥要食4本孫 拎金 王 祖 起碼要轉2次國
當你1本20E  一共120E
D裝 7福戈D全部唔計錢
120E你要搵到幾時?

當你搵到120E先好考慮咁多野  
你依家1E都無...連200兵都買唔起
諗咁多野有咩用?
回復 支持 反對

我個人玩台先.用花.巨.雞女....花3打天..巨2都好勁,,召熊頂,,,
開頭衝去打冥洞轉左2轉帥先,,再轉打GG..到時你主吸重快過打冥海..
回復 支持 反對

回復 13# s20040274

請問你指升雞女1轉只係為左有頂怪而轉?請問花2本身打唔打到天?花3打天可唔可以叫群殺?如是,同申2比較點?你所指既熊係巨2有熊?定係雞女1轉既熊?一開頭未轉帥可以打咩好?同埋花2打冥怪會唔會好弱?花2轉花3係咪打完劇情就代表轉到?GG你係咪指食云果度果隻?唔該唒你解答
回復 支持 反對

回復 14# wsai

應該得朝係最好起家  係一個零錢都無時金1 可以自己打先石 2轉後/+打明海 直上炎王
吸到隻權同申2轉時  主角組合技 打冥蛇

中國應該起家最慢....沒主力打,要吸項羽 都慢下...唔介意咪武天慢慢打...可考慮

台灣 先轉花2 打先石 後轉巨2  再轉花3 加隻 趙士林2   慢慢打火EC 都夠玩

長遠玩單國,應該明男最好加啦...

唔課金 印巨最易玩,物價最低... 國巨貴過印巨

HK巨新SER時,應該都物價會低一時...但好快比外掛GG

我印巨無課金的POST
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4522469&highlight=

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
foolruner + 20 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

所以應該用朝 如果新服? 同埋金1可以點打先祖石? 打咩怪?
回復 支持 反對

金1 300魔600hp全力  十大量mp女 5隻到 要有回血冰
一開波係難打又易死 我之前20lv就開始打石c子搵先石
當打到7x時應該就夠20個先石 跟轉打冥海是常識 100lv後就2轉 直上殺炎王

啲怪未行近先放技 3一4hit就死
回復 支持 反對

回復 14# wsai

趙2召熊..花3..巨2..唔記得左昌3添..轉昌3你可以唔洗轉趙2..因為怪未行埋來就死....
回復 支持 反對

回復 15# wc030201

請問可唔可以講下花2轉花3既過程係點?我睇極52都唔係好明,好似好複雜要打段咁...
回復 支持 反對

回復 19# s20040274

有人話昌3勁過印象...你點睇?同埋有花3又有昌3,變左2隻主力,同埋唔需要打天帥嗎?
回復 支持 反對