查看: 4017|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 求各大大比D意見比小弟既兵陣

主 - 朝男 全力 202lv (將會轉明男去轉祖,太皇S/180介/青龍符/雷劍)
巨2 - 18X lv 全血 有解符祝斧
金2 - 16x lv 暫時全力
花3 - 203 lv 暫時全力 (太介/專屬裝/青龍三寶)
無想300 印象2 - 204lv 全血 (句刀/密s/太介)
燕1 - 19x lv 全智
天使2 - 19x lv 全智
250陰
250念
250大刀 (天王s/太介/句刀) 遲下會轉祖2
白虎 149lv (乜裝都未上)

有幾個問題想請教 :

1. 如果想升主角,可以打咩升????
2. 有冇邊隻帥/兵我係缺少左或者有咩帥可以唔要???
3. 有個好大既問題係...我打唔到幾堆幾堆既怪,唔知係我手速慢定係本身個陣有問題
4. 如果想升白虎,咁低lv去邊到升好???

求各大大可以比到意見小弟,謝謝
回復

馬弓三轉!計打天係差唔多等於3/4個龍天)
回復 支持 反對

如果要馬弓三轉,花三可以入倉/抄/谷戰全血上解封當念用解
回復 支持 反對

1:升主換7支刀,升得超快
回復 支持 反對

1:升主既改用7支刀了 2:非常想提出花3轉馬3(打天勁好多) 3:到你轉左台男/明女就可以打暴走,或者整隻天使,印狐。 4:白虎冇祖好難升,吸仲快,如果想升虎,只可打食魂,冰城一樓
回復 支持 反對

美室,自帶天地板祝斧(控制9級怪)解除所有負面狀態,權二,無敵坦克(禁言唔比出技)
回復 支持 反對

差個馬弓三轉/夠傷之後去打雙蛇唔比打冰肥慢,加個美室可解冰封
回復 支持 反對

回到首頁 發表於 6-4-2017 12:14
1:升主既改用7支刀了 2:非常想提出花3轉馬3(打天勁好多) 3:到你轉左台男/明女就可以打暴走,或者整隻天使 ...

想請問馬弓3真係咁勁???同花3差好遠???sosad....
同埋明男有冇機會可以暴走到-_-???有天使,使唔使要多隻印狐???
回復 支持 反對

sam8214088 發表於 6-4-2017 12:26
差個馬弓三轉/夠傷之後去打雙蛇唔比打冰肥慢,加個美室可解冰封

馬弓3轉大概幾lv會夠傷???同埋美室真係必須嗎???
回復 支持 反對

手機板bug 哂d回覆....
美室係錦上添花,但好方便下平民玩家岩用
馬三250輕鬆多批打雙蛇,但幾lv夠打真係唔多清楚

回復 支持 反對