打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 早期真正巨商的集體回憶(請大家補充)請真正XX年玩家入來

1000飽度無人講?
超煩 發表於 9-6-2015 13:48

好多細微都等大家提起
回復 支持 反對

係唔係我記錯?
以前組隊係唔係邊個打死隻怪邊個有經
所以早期組隊好少經
回復 支持 反對

早期可以自制爆重(後期好似唔得)
回復 支持 反對

曾幾何時,成街都係竹子頭盔/甲
果陣我都係打工30萬幫全部兵去防具店換裝
仲有呃人既1e 1隻豬
回復 支持 反對

早期可以自制爆重(後期好似唔得)
超煩 發表於 9-6-2015 13:51

都得 著裝除裝
回復 支持 反對

曾幾何時,成街都係竹子頭盔/甲
果陣我都係打工30萬幫全部兵去防具店換裝
仲有呃人既1e 1隻豬 ...
lee101 發表於 9-6-2015 13:55

豬個D好明顯同宣子 有異曲同工之處 例如假芭高芭
回復 支持 反對

補充巨商由開始到依家3大升LV BUG係點運作

1.戰鬥個時兵既血多於原本既血,就可以冇限MP eg.除40鞋 (即係板主講既第10點)

2.組隊戰鬥個陣,可以用冇限MP,當時可以同隊友互補MP eg.我個畫面見到對方隻MP女係FULL MP,雖然見到補左MP,但係隔左陣又會FULL番MP,所以係咁狂補MP,當時打天草最正,招喚既天狗同妖術師打死都有經

3.組隊戰鬥個陣,可以用冇限MP,唔係隊長個禁ALT+S,再用滑鼠出技 eg.明男組隊打原住民術士
回復 支持 反對

以前一隻轉得既兵可以換毛鏡珠
賽1d人用朝子/鼠符打怨靈升,用花2/賽2打海神升其他2轉,臣1打雪象升,巫女惡熊成日好多人升2轉
水龍套加雷槍加d符全身藍d人覺得好型
以前升2轉可以識到朋友 日日係同一個地方見到差唔多都係果d人
出字話升完隻2轉d人會祝福你 如果你見條友之前明明隻1轉低過你
第2日高過你 會有d羨慕
蜈蚣任/盜墓者任夠你玩一個下午
繡花鞋,藍鐵手,紅鐵腰呢d曾經係昂貴飾物
暴走冥象
商2某城d廠出現主經文
跑商,轉國前一定做哂所以戰任/信任
血狼,野獸差唔多個個必備一隻
有驢仔係有錢人 平民只用挑夫
淨係得板2既ac可以放到500up hkd,鏡照板2出黎d人會好羨慕
竹葉青經常冇貨要行到好遠搵先有得買
每一星期團內會派一次豬肉同天桃
高巴唔知點解貴過其他高級扇
回復 支持 反對

蜈蚣任/盜墓者任夠你玩一個下午
試過用1日先做得晒高階戰任,果時冇咁勁+真係有打好多隻

高巴唔知點解貴過其他高級扇
因為高芭一定要用廠整出黎,冇得刷舊武,而廠要有料+人工去消,所以唔平

btw,記得有交易bug,會無啦啦刷到好多野出黎
而且大田多人到,D人去釡山交易
回復 支持 反對

戈時0點可以狂買悟空裝
搞到成街都係
回復 支持 反對